Crediteria de la BCR

Eu sunt de părere că, înainte să iei un credit, trebuie să te gândești bine, bine de tot. Dacă contractezi un credit care să îți alimenteze un moft, ceva e greșit. Rolul unui credit, în opinia mea, e să te ajute să te dezvolți.

Într-o piață a creditelor din ce în ce mai complicată și mai haotică, BCR a lansat Crediteria: un concept care are la bază ideea unor credite rapide, acordate cu ușurință și rapiditate.

Creditul Divers, inclus în acest concept, e un credit ieftin și, mai ales, ușor de înțeles. Prin care se poate lua un credit între 700 de euro și 10.000 de euro (dacă clientul nu are istoric cu BCR) sau 20.000 de euro, pentru cei care au mai lucrat cu BCR. Cu minim de acte (fișă fiscală și adeverință de salariu), cu rate fixe lunare în lei, fără avans.

Mai multe detalii și un calculator de rate găsiți pe www.promotiibcr.ro/divers

 

Andrei Crivăț

4 Comments

 1. soro   •  

  Pentru mine treaba e simpla: daca rata este mai mica decat platesc acum, ma gandesc sa ma bag (se stie ce nebunie poate provoca o refinantare). Daca nu e mai mica- atunci un nu categoric. Oricat de ieftin ar fi creditul asta de la BCR, rata tot mai mare va fi, cu 5-10%. Ce-i drept este una din cele mai bune oferte pe care le-am gasit, dar tot degeaba.

 2. aHUIBAN   •  

  Hai sa iti povestesc despre o alta metoda si procedura, cu care nu sunt de acord dar care se practica si care misca lucrurile pentru mai multi oameni – in bine si pentru institutiile bancare dar si pentru oamenii care beneficiaza de serviciile institutiilor bancare.

  Ma refer la sistemul de finantare din SUA, cand mi s-a zis detaliat, nu mi-a venit sa cred. Am zis si atunci si acum ca e o tampenie.

  Pe scurt – eligibilitatea de a primi un credit mai mare si cu dobanda mai mica creste proportional cu numarul de credite si servicii deja avute, in conditiile in care ai platit totul la timp.

  Ei ii spun “scor de credit” si il masoara in functie de cate carti de credit ai, cate carduri de consum la magazine ai, diversitatea contractarii serviciilor de tip telefonie, internet, abonamente la SPA – iar cu cat valoarea lor este mai mare dar si plata datoriilor a fost facuta la timp, ti se acorda in continuare credite mari la dobanzi mai mici! Este practic invers ca la noi… la noi iti verifica venitul si iti masoara cosul zilnic…

 3. Dant3   •  

  Intr-adevar pentru a-ti lua un credit trebuie sa te gandesti foarte bine, si mai mult decat atat sa pui consultantului financiar absolut toate intrebarile posibile, deoarece s-ar putea ca sa omite unele detalii foarte importante pentru client.

 4. Pingback: Campaniile saptamanii 3-9 octombrie din blogosfera romaneasca | refresh.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu