Concurs cu Bitdefender Antivirus 2015

UPDATE – eu am trimis licențele tuturor câștigătorilor. Dacă n-ați primit, verificați în folderele de spam/junk sau dați de veste cumva.

Sunt câțiva ani de când eu folosesc Bitdefender Antivirus pe laptop/desktop. La început, pur și simplu pentru că fratele meu a lucrat, în tinerețea lui, la compania care-l produce. Apoi pentru că mi-a plăcut. Și, mai ales, mi-a plăcut că de la o versiune la alta devenea mai bun. Acum îl am pe tabletă, telefon, laptop și desktop.

Între timp, a devenit atât de bun încât peste 500 de miloane de utilizatori din lume îl folosesc. Ceea ce nu-i chiar de colo, când vorbim de un brand 100% românesc – singura companie cu sediul central în România și cu angajați și parteneri în toată lumea. A devenit atât de bun încât, pentru 3 ani consecutiv, Bitdefender Antivirus a fost declarat cea mai bună soluție de protecție de către PC Mag.

A devenit atât de bun, încât ne protejează în călătoriile noastre Prin Transilvania 😀

romania

Și astăzi se lansează Bitdefender Antivirus 2015.

Cea mai bună protecție împotriva virușilor, cu cel mai impact asupra performanței dispozitivului, după cum spun cei de la AV Test. Se configurează cu un singur click, apoi, pe autopilot, își vede de treabă. Face backup online pentru fotografiile și clipurile personale, are funcția de control parental (foarte faină, puteți seta Bitdefender să-i dea voie copilului pe facebook doar între anumite ore, de exemplu), un modul pentru securizarea plăților online, un modul de optimizare a sistemului care curăță junk-ul de pe hard. Și, preferatul meu, modulul antitheft, care permite localizarea și recuperarea dispozitivului pe hartă și îl poate bloca și șterge.

Și, cu ocazia aceste lansări, ofer 10 licențe Bitdefender Total Security, valabile 1 an, dacă-mi spuneți de ce preferați să aveți device-urile protejate de Bitdefender Antivirus. Mai mult, fiecare câștigător al uneia dintre licențe participă la o tombolă în urma căreia poate câștiga o tabletă Samsung Galaxy Tab4 de 10′

Andrei Crivăț

19 Comments

 1. Dragos K.   •  

  Salut! De foarte multe ori am avut probleme cu antivirusii McAfee, Kaspersky, NOD32 si cel de la Symantec, Norton. Singurul antivirus stabil si un ‘prieten’ de nadejde mi s-a parut Bitdefender Antivirus. Si nu pentru ca este un produs 100% romanesc, ci pentru ca chiar isi face treaba. Am avut o licenta in trecut si m-am putut bucura enorm de securitatea oferita de acest (mai mult decat un) antivirus. As fi mai mult decat bucuros daca as castiga o licenta de Bitdefender Total Security. Numai bine!

 2. Damian Gicoveanu   •  

  Laptopul meu a avut prima dată BitDefender timp de un de zile și s-au înțeles de minune. De câteva luni a expirat însă și nu mai scapă de avertizarea roșie din colțul din dreapta jos. I-ai face un mare serviciu dacă l-ai reuni cu prietenul lui. 🙂

 3. Lucian Lirca   •  

  Eu as vrea sa-l am pentru ca mi-ar proteja calculatorul fara multe batai de cap. Din prezentare reiese ca nu consuma multe resurse si ca acesta lucreaza si pentru optimizarea sistemulului. Daca mai pui in considerare si backup-ul fotografiilor si parental control, nici nu cred ca as mai avea nevoie de altceva.

 4. AndreiArde   •  

  e misto sa folosesti produse romanesti de calitate. folosesc bitdefender de 3 ani si n-am avut nici o problema cu el pana acum.

 5. marius   •  

  Vreau licenta BD pentru ca la birou am din asta si se misca foarte bine. In plus, intentionez sa-mi iau un calculator care n-are antivirus si nu l-as arde din primele zile 😉

 6. Simona   •  

  Sunt o “working-from-home mother”, adică o freelance-ăriță care profită din plin de globalizare, lucrând online cu companii din întreaga lume. Tranferul de fișiere și de informații fiind la ordinea zilei, nici nu pot să spun cât de mult contează un anti-virus serios, updatat, care să protejeze calculatorul și laptopul de pe care lucrez.
  Bitdefender este cunoscut ca fiind un astfel de anti-virus, în care am încredere și pe care mă bazez mereu. Iar faptul că este “românesc” contribuie, cred, la opțiunea mea.

 7. Andrei Crivat   •     Author

  Și uite așa, multe or fost, puține mai sunt. 6 down, 4 to go 🙂

 8. Camelia S   •  

  Il folosesc si la birou (cum fac multi, din cate am observat pe aici, si pe alte bloguri), si din moment ce este o solutie de protectie preferata de firme, atunci sigur este perfecta si pentru calculatoarele personale. A, si am venit la tine pe blog, pentru ca la tvdece s-au dat deja premiile 🙂

  • Andrei Crivat   •     Author

   Serios ? Altfel nu veneai ? 😀

 9. Sergiu P.   •  

  Pentru că, după ce am renunțat la el fiind tentat să încerc ceva gratis, m-a convins “prin omisiune”. If you know what I mean… :))

 10. Dan C   •  

  Pentru ca momentan ma bazez doar pe faptul ca poate nu mi se intampla fix mie sa fiu “lovit” de cineva. Si daca e sa am incredere intr-un produs care opreste virusi si hackeri, prefer sa fie unul facut de romani, if you know what I mean.

 11. mihai   •  

  Ca isi face treaba si este produs romanesc.

 12. Andrei Crivat   •     Author

  Și gata, s-au dat, vă dau câte un mail cu detaliile 🙂

 13. Andrei Crivat   •     Author

  Câștigătorii vor primi licențele pe adresele de mail cu care au comentat, undeva spre sfârșitul săptămânii.

 14. Camelia S   •  

  Vin in fiecare zi, dar no, azi ordinea cronologica a articolelor pe facebook a facut sa ajung intai la ei 🙂

 15. Marius T   •  

  Am folosit in trecut si alte versiuni de la Bitdefender si m-am obisnuit cu el.
  Il folosesc deoarece nu consuma resurse multe cum fac alte programe de acest fel si isi face treaba silentios. L-am instalat si la parinti pe calculator si ei au fost foarte multumiti de antivirus deoarece le dadea solutiile usor si pe intelesul lor cu ce trebuie sa faca.

 16. CristiX   •  

  Este chiar simplu: protectie la nivel inalt (important avand in vedere multitudinea de site-uri dubioase), resurse putine pentru functionare (nu toata lumea isi permite ultimul tip de hardware doar pentru a putea rula un antivirus) si usurinta in setare (nu ai nevoie de cunostinte avansate pentru a-l configura).

 17. Ramona   •  

  Preferam Bitdefender pentru ca este un antivirusi romanesc si ste foarte usor de utilizat. Si sa nu uitam ca isi face treaba foarte bine.

 18. Andrei Crivat   •     Author

  am făcut un update, dar pun și aici pentru cei care s-au abonat la comentarii: eu am trimis licențele tuturor câștigătorilor. Dacă n-ați primit, verificați în folderele de spam/junk sau dați de veste cumva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu