#checkinforbeauty la Farmec

Peste 2 zile (adică vineri, 11 octombrie 2013) se deschide oficial, la Cluj-Napoca, Centrul de Frumusețe Farmec. Și se va deschide încă de la ora 8 dimineața, că sunt oameni vrednici!

Noul magazin, situat pe str. București, nr. 55 (pentru clujeni – la parterul blocului spray) arată absolut impecabil, așa cum ar trebui să arate magazinele secolului în care ne aflăm. E drept, e acolo o investiție de 360.000 de euro. Pe lângă magazinul în sine, la Centrul de Frumusețe se mai află și un spațiu destinat ședințelor de dermoanaliză gratuite, o zonă de așteptare unde clienții și cei care vizitează Centrul vor fi serviți cu cafea sau ceai și o sală perfect utilată pentru evenimente.

 

Cu prilejul deschiderii, între 11 și 13 octombrie, Farmec are o promoție specială pentru cei de pe facebook. Cei care când intră în magazin dau un check-in pe Facebook, adică aici, folosind hashtag-ul #checkinforbeauty, primesc pe loc un cadou din partea Farmec. Da, va fi acolo o pr-iță simpatică care se va ocupa personal de asta în cele 3 zile. Practic, nu trebuie decât să intrați în magazin și să dați check-in (pe Facebook, da ? nu pe foursquare! și cu hashtag, da ?) și numaidecât primiți cadou!

Centrul de Frumusete Farmec

 

 

Eu presimt că mulți domni clujeni au să aibă vreme de ieșit la bere week-end-ul ăsta 😀

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu