Cele mai tricouri din lume

Nu mai țin minte exact când s-a lansat AdCadou, dar știu că mi-am comandat tricouri de la ei dinainte să apară oficial pe piață (cred). În acest moment, efectiv vreo 90% din tricourile mele (și, credeți-mă, am vreo două, că nu port cămăși sau chestii, deci ținuta mea day by day e pe bază de tricouri) sunt de la ei.

Cam la 2-3 săptămâni mă uit la ei pe site să văd ce mai vreau să-mi comand (nu mai zic de cele făcute după ideile mele, cum ar fi cel cu Popeye jucând poker, cu Rolex la mână and so on) și, de-o vreme, am văzut că au băgat mirosuri la tricouri.

Haha, mi-am zis, ce găselniță simpatică, ce amuzanți sunt oamenii, haha, tricouri cu mirosuri! Dar ce mirosuri! De apă sfințită, de aventură de-o noapte, de bere nefiltrată, de cafea cu soacra, de dragoste Dumnezeiască, de laptop nou cu Win 10 și licență, de Sărbătoare Pascală, de SLĂNINĂ!!!, de super erou, de stripteuză transpirată, de țigări și coniac, numai și numai miresme alese.

haha, mi-am zis, ce simpatici, ce prostie simpatică, ziceam eu comandând tricoul cu CSF? N-AI CSF, cu miros de țigări și coniac….

Până a venit, nenică, ȘI VĂ JUR că așa miroase! Nu, nu e un PR stunt simpatic, tricourile alea chiar au mirosurile alea, am leșinat când l-am desfăcut, eram convins că e doar o gogoriță. Nu e, oamenii au lucrat luni de zile la parfumurile alea și tricourile și hanoracele cu mirosuri din anii 80 CHIAR miros așa cum zice.

Amazing t-shirts. They are great. It’s true!“, cum ar zice cel mai nou dement al planetei.

PS: Iubita mea și Gaben au conspirat spre a-mi face o surpriză de Dragobete. Mi-au găsit discheta aia bună, o credeam pierdută de ani!!!

hanorac adcadou

 

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu