Biz Snow Camp

TVdece-ii au spus un lucru adevărat. Summer Camp și Snow Camp nu sunt evenimente care pot fi povestite, sunt evenimente care trebuie trăite. Altfel chiar n-ai cum să le întelegi.

S-au iscat discuții la final, dar mie personal ediția din iarnă mi-a plăcut mai mult decât cea din vară. În primul rând că a durat mai mult. În al doilea, că oamenii s-au implicat mai tare în discuții – părerea mea, desigur. Mi-au plăcut – poate pentru prima oară în viață – prezentările corporatiste. Ana de la Pepsic (da, Pepsic e un alint de-al meu pentru brandul ăsta) și Georgiana de la Danone CHIAR au spus lucruri interesante, cu cifre și exemple, lucruri care meritau ascultate.

I-am lăudat mult pe Marta și pe colegii ei de la Revista Biz. N-am exagerat niciodată, oamenii ăștia chiar știu să adune lumea potrivită pentru un eveniment de excepție.

N-a fost prezentare la care să asist și din care să nu învăț ceva. În afară de a mea, firește – a fost mai puțin reușită, deși am pus suflet în ea. Asta e, când cei care te asculă sunt oameni de un nivel înalt, trebuie să prestezi la un nivel înalt, și nu mereu îmi iese. Dar mă voi revanșa la SMS Cluj, promit 🙂

N-am să vă povestesc cum au fost prezentările, au povestit alții mai frumos – și Cristi Manafu i-a adunat pe toți.

Dar vreau să mulțumesc unor oameni care au fost acolo și de la care, deși pe unii îi cunosc de amar de ani, am învățat lucruri care mă vor face să fiu un om mai bun. Indiferent că am învățat din prezentările lor oficiale sau din momentele petrecute împreună în fiecare seară.

Așa că vă mulțumesc: Ana de la Pepsic, care a construit (și a prezentat) unul dintre cele mai frumoase proiecte din ultimii ani – Pepsi Refresh, Georgiana de la Danone, care a făcut (și prezentat) un proiect foarte frumos și ea și care îmi place de mor – Obiceiuri Sănătoase, Cabral, Bobby, Groparu, Sebi, Vali (care din nou a trebuit să-mi suporte sforăiturile, că a împărțit camera cu mine, din nou), Adi Hădean, Chinezu, Victor, Cristi Șuțu.

Să nu mă întelegeți greșit – repet, din TOATE prezentările am învățat câte ceva. Dar oamenii ăștia de mai sus, well, mi-au schimbat niște păreri.

Și mai am niște mulțumiri de adresat. Bogdana, ți-s fan pe viață, și mi-ești dragă maxim. Să știi. Adică mă gândesc că știi deja 🙂

Marta, ție și colegilor tăi nu vă pot mulțumi suficient pentru ceea ce faceți. Dar tu știi, da ? Că vă apreciez maxim.

Și le mulțumesc și TVdece-ilor, Ioanei și lui Groparu că mi-au suportat fițele pe drum 🙂

Și sponsorilor, fără de care nimic din toate acestea nu s-ar fi povestit: Pepsic (adică PepsiCo, să fie limpede), BancPost, BCR, Danone și Staropramen.

Și ca să vedeți că a fost și foarte funny… vedeți la Sebi 🙂

Și credeți-mă – dacă vreți să evoluați în acest online, well… Snow/Summer Camp-urile sunt MUSAI de bifat pe listă.

 

Andrei Crivăț

13 Comments

 1. Blogatu   •  

  Cu totii am avut de invatat 🙂 Eu am inteles mai multe lucruri utile, nu numai in blogging, ci si in karaoke 🙂 Felicitari pentru prezentare, chiar mi-a placut.

 2. Pingback: #bizsmscamp, not just another social media event

 3. nuconteaza, jean boxeaza   •  

  Bloggerilor: puteti sa va opriti de scris toti in aceeasi zi despre Snow Camp? Nu pot sa merg pe net fara sa vad un articol despre Snow Camp. Data viitoare trimiteti pe unul singur care sa scrie articolul. Ca sa pot si eu sa deschid calculatorul si sa mai citesc si altceva decit Snow Camp.

  Multumesc.

 4. TVdece   •  

  Noi iti multumim! Nu in orice zi primesti 3 (TREI!) link-uri de la acelasi om :))

 5. tigara electronica   •  

  true… chiar trebuie sa ne inscriem cu toti care nu am ajuns la summer camp din 2012 🙂 it’s almost here now

 6. Mihai Daniel   •  

  salut andrei , m-ai taxat , la arhi pe blog , din pacate , m-am bagat in ceva ce nu trebuia , n-am nimic cu cel vizat , imi plac oameni care spun lucrurilor pe nume , dar se pare ca acolo era vorba de altceva , legat de evenimente pentru bloggeri , eu scriu , de 2 luni , la sfatul celui ce se ocupa de site-urile mele , nu am plecat de la premiza sa scot bani din blog , chiar trebuie sa particip la astfel de evnimente ? altfel blogul meu se va zbate in anonimat ? Eu am venituri din alte domenii , deci , daca blogul nu produce , nu e o problema . Cu ce m-ar avantaja pe mine sa vin la astfel de evenimente ? Eu intreb la modul sincer , fiind nou in lumea blog-urilor , vreau sa stiu .

  • Andrei Crivat   •     Author

   Mihai, nu te-am taxat, mi-am exprimat o parere.

   Revenind la intrebarea ta, da-mi voie sa-ti raspund printr-o alta intrebare: care e motivul exact pentru care ti-ai facut blog ? Adica ce urmaresti cu el ? la ce crezi ca iti va folosi ? vrei sa devii un blogger cunoscut, un brand personal puternic ? sau vrei sa-ti promovezi alte business-uri prin el ? sau vrei sa obtii bani cu el, ca si castigarui ? sau poate il faci doar ca sa scrii undeva despre trairile tale si tot ce-ti trece prin cap ?

   Pentru ca, in functie de ce-mi raspunzi, iti pot raspunde si eu daca trebuie sau nu sa participi. Depinde mult ce urmaresti, ce-ti doresti de la blogul ala.

 7. Pingback: SMSnowCamp – debriefing « « Spada

 8. Mihai Daniel   •  

  ok merci de raspuns , am sa incerc sa raspund cat mai complet , am scris acum ceva timp pe un blog free , intr-o zi mi-au sters contul , eu sunt actor de meserie , si printre altele , am o afacere , organizez evenimente pentru copii , am un site , si am decis sa construiesc o piramida de site-uri care sa sustina afacerea de baza ( clovnii veseli ) , web designer-ul m-a recomandat sa fac si un blog in care sa scriu de 2 ori pe saptamana , eu scriu mult mai des pentru ca-mi place . Eu imi doresc sa continui sa scriu , recompensa mea ar fi cititorii , pentru mine , insa am foarte mare nevoie ca el sa creasca pentru a fi util in promovarea celorlalte business-uri . Multumesc inca o data pentru raspuns . Daniel

  • Andrei Crivat   •     Author

   ok, sa facem un rezumat – ai nevoie de blog ca sa promovezi biznesul tau, cu clovnii veseli. Blogul e o piesa dintr-un mecanism de promovare.

   Atunci, da, parerea mea persoanal este ca e MUSAI pentru tine sa participi la evenimente de online, sa cunosti oameni, sa vorbesti cu ei si sa le ceri sfaturi. Faptul ca-ti place sa scrii pe blog e foarte ok si te va ajuta mult. Sa cunosti oameni care deja au folosit blogul pentru promovarea unor afaceri colaterale, de foarte multe ori, te va ajuta si mai mult.

   Este doar parerea mea, repet. Incearca sa mergi la un eveniment mare – un Social Media Summit, sau la Webstock sau la altele asemanatoare – si vezi daca vei fi de-acord cu mine dupa aceea.

 9. Mihai Daniel   •  

  Multumesc pentru sfat , asa voi face . Mult succes in tot ceea ce faci

 10. Pingback: Cum a fost la Social Media Snow Camp | M A N A F U *

 11. Pingback: Amestecate. Dar utile - andreicrivat.ro blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu