Amestecate. Dar utile

O mulțime de lucruri care va să vie. Altele se întâmplă deja. Altele s-au întâmplat. S-o luăm cronologic.

Căutătorii de povești

V-am povestit despre proiectul Biblionet. Și despre Căutătorii de Povești. Și despre copiii senzaționali pe care i-am cunoscut la Cerna (știu, v-am rămas dator c-o poveste de-atunci). Ei bine, poveștile strânse de Vlad, Cătălin Ștefănescu, Radu Paraschivescu și Irina Păcurariu au fost publicate într-un e-book. Care poate fi downloadat, pentru un like sau un share – și pe cuvânt că merită

Lactag

Am primit la începutul săptămânii ăsteia un coș cu bunătăți de la Lactag. Printre ele, o brânză Făgăraș senzațională și o sana ce mi-a amintit de copilărie (și-am văzut apoi că nu doar mie, hehe). Lactag are o tradiție de 50 de ani în lactate. Și au și un concurs fain, puteți câștiga un week-end la Bran și-o mulțime de alte lucruri.

ON/OFF 5

Evenimentul creat acum aproape 2 ani de Alina și Răzvan a ajuns la a 5-a ediție. De data asta, cu doi vorbitori de mare calibru și cu o temă foarte interesantă – mecanisem socio-psihologice în Social Media. Vorbitorii sunt prof. univ. dr. Vasile Dâncu și prof. univ. dr. Daniel David. Se întâmplă mâine (3 decembrie 2012), la Casa TIFF, la 19.00. Afișul e făcut de Oana.

Workshop cu Lumânăresele

Cei care au fost cu noi în Atelierul Lumânăreselor, la Cluj Brands Tour (în a doua zi, mai știți ?), au să înțeleagă de ce mă bucur așa de tare că Lumânăresele fac un workshop de lumânări. E fain tare să te uiți la o lumânare făcută de tine. Abia aștept. Se întâmplă marți, 4 decembrie.

Social Media Summit Cluj

E un eveniment foarte drag mie, pentru că la SMS am fost prima oară șpicăr 🙂 SMS ajunge a treia oară la Cluj, cu vorbitori de soi. În plus, la această ediție Alex Negrea va susține un training intensiv de Facebook – iar training-urile lui Alex NU trebuie ratate. Se întâmplă miercuri, 5 decembrie, la City Plaza. Detalii despre program și vorbitori găsiți aici.

Social Media Snow Camp

Am mai spus și-o să mai spun că mereu o să fiu fan al evenimentelor create de Marta și de echipa de la Biz. Dintre toate, însă, preferatele mele rămân (până acum) SMS Camp-urile (Summer Camp și Snow Camp). Cred cu convingere că SMS Camp e unul dintre cele mai utile și educative evenimente din online-ul românesc. Nu mai vorbesc de legăturile între oameni care se creează acolo. Anul ăsta, din păcate, nu pot ajunge. Se întâmplă între 13 și 16 decembrie, la Pârâul Rece. Au început înscrierile.

WWW Party

Ajunge la a 5-a ediție anul ăsta. Prima a fost în 2009. Pentru că e în decembrie, îi spunem Christmas Edition. Și va fi diferit, nu va mai fi cu public, ci doar cu câțiva invitați. Și-o să fie… mno, altfel decât oricare dintre edițiile anterioare. Îl pun la cale cu Alina și Răzvandeci nu poate să iasă decât mega fain, firește 🙂

În decembrie se mai întâmplă la Cluj două chestii faine. Dan Ciulea și Cristi Gog ajung la a 3-a ediție cu Nepoți de Crăciun, pe 16 decembrie. Detalii aici. Puteți ajuta niște copii orfani să aibă un Crăciun mai frumos prin ShoeBox – cadouri în cutii de pantofi. Detalii aici

și-or mai fi.

 

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Pingback: 2 evenimente de neratat | Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu