Bilete la Billy Idol

UPDATE – biletele ajung la Oana Huja și la Iulia Baranga. Așa a ieșit la tragerea la sorți. Felicitări, vă mai așteptăm pe la noi!

Pe 30 iunie, Billy Idol – care făcea furori pe scenele lumii încă de când eram eu tânăr – vine în concert la Cluj-Napoca, adus de Amprenta și Radio Impuls.

Până pe 31 martie biletele se vând cu discount pentru categoriile Gazon A, Gazon B, Inel Inferior ÅŸi Inel Superior. Le puteÅ£i cumpăra online pe www.eventim.ro, în reÅ£eaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești), stand vânzare Polus Center, stand vânzare Iulius Mall ÅŸi de la agenÅ£ia Amprenta.

Iar eu dau gratuit două bilete, prin tragere la sorți, celor care îmi lasă în comentarii o amintire legată de-o piesă a lui Billy Idol – până duminică, 30 martie, ora 23.59.

Andrei Crivăț

7 Comments

 1. Baranga Iulia   •  

  “Speed” imi aminteste de drumul spre mare, o auzeam peste tot prin Vama! Mi-a ramas in minte! 😛

 2. B S   •  

  San Andreas. Atat.

 3. Huja Mircea   •  

  Prima data cand am iesit cu motocicleta de autostrada ascultam billy idol . Dupa 30 de secunde a inceput “Speed “. Piesa perfecta in momentul perfect . Si acum ma trec fiori cand ma gandesc.

 4. Huja Oana   •  

  Imi aduc aminte primul meu drum cu masina, singura. Veneam de la Turda si cand coboram Feleacul plina de emotii, la radio a inceput “Speed”. N-am mai avut nici o treaba! Abia astept concertuuuul!

 5. Rosu Vlad   •  

  “Mony Mony” = cu piesa asta am vrajit-o pe o tipa Monica, care era ofticata ca nu stie nicio piesa cu numele ei

 6. Rosu Olimpia   •  

  “Sweet Sixteen” – Cu piesa asta l-am trezit pe fiul meu in ziua in care a implinit 16 ani

 7. Baranga Iulia   •  

  Yeyyyy… Ne vedem acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu