Bilete la Billy Idol

UPDATE – biletele ajung la Oana Huja și la Iulia Baranga. Așa a ieșit la tragerea la sorți. Felicitări, vă mai așteptăm pe la noi!

Pe 30 iunie, Billy Idol – care făcea furori pe scenele lumii încă de când eram eu tânăr – vine în concert la Cluj-Napoca, adus de Amprenta și Radio Impuls.

Până pe 31 martie biletele se vând cu discount pentru categoriile Gazon A, Gazon B, Inel Inferior şi Inel Superior. Le puteţi cumpăra online pe www.eventim.ro, în reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești), stand vânzare Polus Center, stand vânzare Iulius Mall şi de la agenţia Amprenta.

Iar eu dau gratuit două bilete, prin tragere la sorți, celor care îmi lasă în comentarii o amintire legată de-o piesă a lui Billy Idol – până duminică, 30 martie, ora 23.59.

Andrei Crivăț

7 Comments

 1. Baranga Iulia   •  

  “Speed” imi aminteste de drumul spre mare, o auzeam peste tot prin Vama! Mi-a ramas in minte! 😛

 2. B S   •  

  San Andreas. Atat.

 3. Huja Mircea   •  

  Prima data cand am iesit cu motocicleta de autostrada ascultam billy idol . Dupa 30 de secunde a inceput “Speed “. Piesa perfecta in momentul perfect . Si acum ma trec fiori cand ma gandesc.

 4. Huja Oana   •  

  Imi aduc aminte primul meu drum cu masina, singura. Veneam de la Turda si cand coboram Feleacul plina de emotii, la radio a inceput “Speed”. N-am mai avut nici o treaba! Abia astept concertuuuul!

 5. Rosu Vlad   •  

  “Mony Mony” = cu piesa asta am vrajit-o pe o tipa Monica, care era ofticata ca nu stie nicio piesa cu numele ei

 6. Rosu Olimpia   •  

  “Sweet Sixteen” – Cu piesa asta l-am trezit pe fiul meu in ziua in care a implinit 16 ani

 7. Baranga Iulia   •  

  Yeyyyy… Ne vedem acolo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu