Bătălia rețetelor Lay’s

A fost marea bătălie a rețetelor secrete Lay’s. Din păcate, n-am reușit să ajung, dar mi-am adus aportul vajnic în luptă. Mai întâi, l-am convins pe Răzvan să treacă de partea bună a forței. Adică să-mi ia locul în echipa lui Cabral. Odată ce s-a săvârșit acest demers vital și forțele celor două echipe au devenit echilibrate, ne-am consultat permanent, permanent!

retetele-lays-1

 

Și după ce-am analizat cu atenție toate aspectele, echipa lui Cabral a propus trei rețete care, credeam noi, aduc binișor cu noile rețete Lay’s: pui curry cu sos de iaurt și coriandru, pizza pepperoncino și supă franțuzească de ceapă. Dintre astea, doar pizza pepperoncino se apropie cât de cât de rețeta secretă B.

retete-lays-3

Și echipa lui Puya s-a descurcat cam la fel. Din cele trei propuneri ale lor – tapas cu pui picant, gnocchi arrabiata și cartofi franțuzești, doar cartofii s-au apropiat relativ de rețeta secretă C. La rețeta A n-a nimerit nimeni ideea.

Dar poate voi o să fiți mai inspirați decât am fost noi. Începând de astăzi, puteți participa la un mare concurs de ghicire a noilor rețete Lays – aici – cu premii zilnice de 1.000 de lei, excursii săptămânale și 3 mari premii de câte 25.000 de lei. Și tot ce trebuie să faceți e să ghiciți numele noilor rețete (nu ingredientele, ci rețetele, da ?)

 

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Pingback: Încercăm să ghicim o rețetă Lay's ? | Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu