Avantajul unui site de ziar

Cu mintea mea puțină, eu cred că principalul avantaj al unui site de ziar (față de ediția tipărită) e faptul că poți face lucruri pe el. Ai o știre ? Pac, o dai pe site, nu trebuie să aștepți numărul de mâine. Ai o informație în plus la o știre deja dată ? Pac, intri și o adaugi pe site, pe când în ziar cum ai dat-o, așa rămâne. Ai o greșeală într-un text, poate ai scris eronat un nume, poate ai dat o dată aiurea ? Imediat intri pe știre, corectezi și aia e. Pe când în ediția tipărită, cum dai, așa rămâne.

Eh, aceste avantaje le are și site-ul Prosport, doar că nu le știe aplica. Èšineți minte articolul cu confuzia între cei doi Peter Pal ? Cititorii au semnalat eroarea, bloggerii au semnalat eroarea, Guvernul a dezmințit eroarea… și ca urmare, ziaristul care semnat articolul cu eroarea a fost retrogradat.

Dar cu articolul ce s-a întâmplat ? Vă spun eu: în ciuda tuturor posibilităților enumerate mai sus, articolul (care a apărut în 24 ianuarie) se lăfăie relaxat, la o țigară, pe site-ul Prosport chiar și astăzi, 3 februarie. Frumos, nu ? (click pentru mărire)

prosport

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. nina   •  

    Hahaha, eu cred ca ziaristul retrogradat ( Calin Teodorescu) intra si modifica iar si iar, de cate ori incearca colegii lui sa rectifice eroarea 😀 . Asa de ambâÅ£.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu