Angajări: Content Specialist

© Jakub Jirsák Dreamstime.com

Dat fiind că ultima oară am avut mână bună cu un anunț de genul ăsta, mai băgăm o fisă.

Agenție mică, dar FOARTE sprintenă din București caută:

Content Specialist

Bun. Priceput. Destoinic. Mai ales simpatic și isteț. Și creativ. Cu vorbele la el, să știe să se joace cu cuvintele și sensurile ca Regele Gică cu mingea de fotbal. Trebuie să ai niște skill-uri bunicele de Social Media. . Să fii pasionat de publicitate. Și să fii creativ, am mai zis ? Foarte creativ. Să știi engleză bine și să știi cât de cât să butonezi în Word, PP și Excel. Experiență de 2-3-5 ani într-o agenție înseamnă că s-ar putea să fii fix ce trebuie.

Ce primești în schimb: Un salariu la nivelul pieței. Șansa de a învăța  o mulțime de lucruri și de a lucra pe conturi faine din mai multe țări și din mai multe industrii. Un job în care îți va fi răsplătită performanța și unde vei munci cu plăcere, cu niște șefi care sunt chiar relaxați câteodată și faini de cele mai multe ori.

Și cel mai important, o echipă care e ca o familie și în care sigur o să râzi mult.

Dacă sunteți interesați sau știți pe cineva interesat, vă rog să dați un semn în comentarii sau la adresa de e-mail andrei at andreicrivat punct ro (<<<— – ACEASTA ESTE ADRESA DE MAIL, da ? Că sunt pățit, vedeți comentariile de-aici!)

Aidi, spor s-aveți, mai trec eu pe-aici, dacă e.

Andrei Crivăț