S-o ajutăm pe Sara!

Sara e o fetiță drăgălașă care s-a născut, acum 1 an și ceva, cu o boală – hipoacuzie neurosenzorială severă bilaterală.

Pe scurt, Sara nu aude. Și, din păcate, boala asta se agravează, nu se ameliorează. Singura ei șansă la o viață normală, singura șansă să audă și să învețe să vorbească, să meargă la școală, este să facă 2 implanturi cohleare. Costurile unui implant sunt acoperite de stat, dar pentru cel de-al doilea e nevoie de donații – costă 25.000 de euro. Povestea ei este aici.

ajutor-pentru-sara

 

Pentru a strânge fondurile, foarte mulți fotografi și-au donat fotografiile, iar tatăl Sarei, Mihai Gagiu, a făcut o expoziție virtuală care se află aici. Astfel, dacă donați 90 de lei pentru Sara, veți primi oricare fotografie dintre cele expuse, înrămată și transportată gratuit de către TNT Express România.

Detalii despre contul în care se fac donații, despre care sunt pașii care trebuie făcuți găsiți aici. Mihai a făcut și un album pe facebook, se află aici

Haideți s-o ajutăm pe micuța Sara. Nu mai are foarte mult timp la dispoziție, iar unele fotografii de-acolo sunt cu adevărat foarte frumoase.

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu