După #onoff3

Întâlnirea dintre bloggeri și jurnaliști, pusă la cale joia trecută de Alina și Răzvan la City Plaza, a fost un prilej foarte bun de aflat și învățat lucruri.

Ar fi greșit să spun “mi-a plăcut prezentarea aia sau aialaltă”, pentru că mi-au plăcut toate: Adi Hădean (care a preferat o discuție cu sala, discuție ce-a devenit foarte aprinsă), Liviu Alexa, Lorand Minyo, Mihnea Măruță, Rareș Bogdan și Radu Băzăvan (le puteți vedea filmate la Groparu) Mai puțin a mea, care nici nu prea s-a întâmplat, pentru că am preferat să las oamenii prezenți în sală să discute între ei decât să țin morțiș să spun ce-aveam de spus.

E drept, cu unele lucruri care s-au spus am fost de-acord, cu altele deloc. Dar la urmă cred că toată lumea din sală deschisă la lucruri noi a plecat cu niște prejudecăți schimbate și cu niște idei proaspete.

Adică a fost de folos. Pentru mine cel puțin, da’ sper că și pentru toți ceilalți

Și am concluzionat un lucru. Care se poate să fie greșit sau nu, dar sunt deschis oricând la contra-argumente. Fără să generalizez, spun doar că sunt bloggeri care cred cu tărie că știu totul despre presă, așa cum sunt jurnaliști care au impresia că știu totul despre blogging. Crezând că știu totul, se apucă să judece și nu acceptă că e posibil ca lucrurile să nu fie chiar așa cum par de la distanță.

Și realitatea e că nici unii, nici ceilalți n-au idee despre ce vorbesc. Dar ar putea învăța, dacă ar lăsa un pic orgoliul deoparte.

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. soro   •  

    Legat de ultima fraza, imaginea asta este perfecta ca si raspuns.

  2. Pingback: Dragi bloggeri, dragi jurnaliÅŸti, va multumim! | TVdece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu