Dublul diferenței. Și un concurs.

Eu nu sunt deloc un om zgârcit. Ba dimpotrivă, se poate spune că sunt o mână spartă. Există lucruri pe care le cumpăr frecvent și sincer n-am idee cât costă. Chestii de bucătărie, de exemplu – habar n-am cât e un kilogram de piept de pui sau un litru de ulei. Am niște branduri preferate și pe alea le caut, nu știu cât costă. La fel, nu știu cât costă pasta de dinți, nu știu cât costă o pereche de ciorapi. Nu știu cât costă detergentul. Întotdeauna ele sunt bucăți dintr-un bon final pe care-l plătesc.

Singurele lucruri la care am fost atent la preț, de-a lungul anilor, au fost mașinile și electronicele. Pentru că nu mi se pare ok să găsesc un laptop la un magazin, să zicem, cu X lei și la alt magazin cu X+100 de lei – câtă vreme e fix același laptop. Sau aparat foto, sau telefon, sau ce-o fi. Așa că atunci când vine vremea să-mi cumpăr o sculă serioasă, caut zile întregi, ca să fiu sigur că o iau la prețul corect.

Ei bine, Altex are acum o promoție care îmi vine ca o mănușă – Altex te scutește de goana după prețuri corecte (ÅŸi de goana după laptopuri cu sistem de operare Microsoft). Practic, dacă găsești un produs cu prețul mai mic decât cel cu care ai cumpărat acel produs de la ei, îți oferă un voucher cu dublul diferenței, voucher cu care îți poți lua alte chestii folositoare la casa omului.

Și cu ocazia acestei promoții, Altex lansează și un concurs foarte drăguț. În cadrul lui, dacă scrieți un articol pe blogul vostru, cu tema “care sunt produsele la care sunt atent/ă la preț ?“, puteți câștiga o tastatură șmecheră și un mouse, ambele wireless, premiul fiind oferit de Microsoft și Altex. Dar, atenție, trebuie să menționați în postul respectiv “2x diferența, de la Altexsau să puneți link către acest articol. Și pentru că n-am foarte mare încredere în trackback-uri, am să vă rog ca, dacă participați la concurs, să-mi lăsați un comentariu cu link la articolul vostru sau să-mi dați un mail (adresa e aici).

Concursul durează până pe 20 octombrie. Pe 21 octombrie, voi alege cel mai amuzant/interesant articol și autorul lui va primi premiul. Regulamentul concursului e interesant și vă recomand să-l citiți, îl găsiți aici.

Andrei Crivăț

6 Comments

  1. Pingback: De ce e bine sa fii atent la detalii | dragosmone.ro

  2. Pingback: Despre #SMSTimisoara numai de bine | adizzy's blog

  3. Pingback: ALTEXt pentru concursul lui Crivat | Florea Cristian

  4. Pingback: Avem un câștigător - andreicrivat.ro blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu