Roblogfest și alte 11

1. Când pleci cu mașina, din Timișoara, Bucureștii nu-s chiar colea. Dar e fain, noul meu prieten Jean a fost, aparent, foarte încântat de priveliști. Asta când n-a dormit pe furiș. Cu opriri (la Deva, să-i luăm pe Sebi și Denisa, apoi pe Valea Oltului să căutăm “brânză verde”, pe la benzinării și prin alte locuri), am plecat pe la 7 jumate din Timișoara și am ajuns pe la 6 în București. Nu-i dramatic, dar nici nu-i de făcut săptămânal.

2. Hotel Stil, unde am locuit 2 zile (mulțumesc, Paralela 45) e foarte fain. Dar FOARTE fain, astfel încât s-ar putea să devină noul meu loc preferat de dormit în Bucureși, mai ales că are cele mai comode saltele pe care le-am întâlnit în vreun hotel în… ultima vreme, să zicem.

Mai faină îi însă recepționera, pe care nu știu cum o cheamă, deocamdată, dar care e super extra mega simpatică și pe care sper să o găsesc pe facebook și s-o revăd curând (Victor, Auraș, să aveți grijă să citească asta, da ? 🙂 )

3. Am ajuns aproape la timp pentru lansarea noii cărți a lui Dragoș Asaftei, Primii 10 pași în fotografia de produs – pe care am luat-o, că-s ferm convins că-mi va fi la fel de utilă ca și prima. Am întârziat un pic, dar am ajuns la timp ca să-l aud pe Cristian China promițând că, la cea de-a treia carte a lui Dragoș, Primii 10 pași în fotografia sportivă, va cumpăra tot tirajul. La lansarea asta am întâlnit-o pe Oana Brătilă, pe care voiam foarte tare s-o cunosc de măcar vreun an. Am petrecut împreună cam 15 secunde memorabile, dar sunt convins că după încă 1-2 ani o să stăm la povești chiar și câte 5 minute.

4. La Roblogfest mi-a plăcut rău – cum, de altfel, mi-a plăcut în fiecare an, felicitări maxime Dragoș & Co. Să te întâlnești cu prieteni, amici și oameni faini din TOATĂ țara e fermecător. Mai vreau. A, și mi-a plăcut și mai tare că anul ăsta eBucataria a sponsorizat categoria “blog culinar” – și asta mai vreau 🙂 În rest, Preoteasa nu mai e deloc ce era pe vremea mea.

5. Deși am pierdut rușinos lupta pentru Mister Twitter, cei de la Manly mi-au arătat că, indiferent de titluri efemere, ei mă apreciază pentru ceea ce sunt eu, ca om, pentru caracterul meu onest și sufletul meu sensibil. Așa că Toma Nicolau, cu care care am fost încântat să fac cunoștință a 3-a oară (e cam tânăr să fie așa uituc, da’ trecem peste, că-i simpatic) mi-a dat cadoul de mai jos.

6. Când un copil are o jucărie ici, la îndemână, n-o s-o bage în seamă – nici măcar n-o să-i arunce vreo privire cu coada ochiului. Dar, când îi iei jucăria, începe să plângă după ea. Însă doar o zi, că după aia uită. C-așa-s copiii. #truestory

7. Ca de fiecare dată în ultimii ani, momentul special al vizitelor mele la București e întâlnirea cu Arhi. Doar noi doi, stăm la povești și punem țara la cale. Priceless. Ar trebui s-o facem mai des, șefu.

8. Sâmbătă dimineața s-a pus de-un blogmeet adhoc la Hotel Caro, unde au înnoptat o bună parte dintre bloggeri, după cum bine a aranjat Standout lucrurile. Genul ăsta de întâlniri, cumva spontane, la care se râde maxim cu oameni faini, îmi fac viața mai frumoasă.

9. Cineva trebuie s-o spună și pe asta: rezultatele care s-au anunțat public la Roblogfest NU sunt rezultatele reale. Totul este o uriașă manipulare și primul care a avut curajul să demaște imensa intoxicare a fost Sebi. Adevărații câștigători sunt: TVdece la Blog Colectiv, Teo la Blog Culinar, Marele Ecran la Blog de film, Ovidiu Sîrb la Blog popular. Acesta este adevărul, nu mai luați de bun tot ce scrie pe internet!

9. La Roblogfest am dat un fel de …. interviu, să zicem, pentru, cu și despre Internet Explorer 9 (sponsor al evenimentului). Pe care am să vi-l arăt de îndată ce va fi gata. Presimt c-o să râdeți bine, am fost tare tăntălău 🙂

10. Drumul București – Timișoara poate fi mult mai lung decât drumul invers. Plecat la 10 din București, ajuns pe la 12 noaptea în Timișoara – I took the long way home. Bine, asta pentru că ne-am oprit la Peleș. Unde n-am intrat, că ne-am dat seama că n-avem timp. Da’ oricum, dacă vă opriți la Peleș, să NU mâncați la Restaurantul Stăvilar. E un sfat plin de omenie, credeți-mă.

Gata, gen.

Andrei Crivăț

12 Comments

  1. A.Dragos   •  

    MulÅ£umesc încă o dată pentru că ai venit! Mi-a făcut plăcere! 🙂

  2. Pingback: Roblogfest 2011 « Spada

  3. Semanticus   •  

    Andrei,
    felicitari pentru rezultat !
    ps: frumos templeate ai la blog !

    • Andrei Crivat   •     Author

      Multumesc mult, Semanticus!
      Nu e template, e custom made. Si despre ce rezultat vorbesti ? ca eu nici n-am participat 🙂

  4. Semanticus   •  

    nuuu ?! mea culpa, parca erai pe o pagina, scuze, probabil am anticipat pentru la anuț :))))

  5. Pingback: Concursul, criticii, monștrii și premianții - gânduri dupa Roblogfest 2011 | Ionut Oprea

  6. ovi sirb   •  

    Atât eu, cât ÅŸi blogul meu, sirb.net, îÅ£i mulÅ£umim pentru cuvintele frumoase!

  7. Pingback: Bucurestii, RoBlogFest’, Hotel Caro și blogherii

  8. Pingback: Denisuca – nevastă de CoÅŸmar » Despre RoBlogFest 2011

  9. Toma   •  

    Pe cuvant de onoare daca stiu cand ne-am mai intalnit :)) Tin minte de un rugby tweet meet la care te-am vazut, da’ mai mult de atat… 😕

    • Andrei Crivat   •     Author

      Cum ziceam, pari prea tanar sa uiti asa tare 🙂
      Dar am mai facut cunostinta de 2 ori, in 2010. Prima oara cand ai uitat am zis ca poate is io foarte banal si de aia, da’ a doua oara…
      Am sa-ti povestesc detalii cand ne-om mai vedea.

  10. Pingback: Tac'su » Blog Archive » Am facut-o si p-asta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu