EXCLUSIV: ora exactă a sfârșitului lumii!!!!

În exclusivitate pentru andreicrivat.ro, bloggerul Apollinaire a aflat ora exactă a sfârșitului lumii, care e mâine, 10 septembrie 2008

Senzațional! Pe andreicrivat.ro aflați, iată, în exclusivitate, că experimentul care va cauza sfârșitul lumii începe mâine, 10 septembrie 2008, ora 10.30 (ora Belgiei).

Apollinaire a fost dispus să împărtășească, în exclusivitate pentru andreicrivat.ro, cum a aflat ora exactă, provocat fiind de dezbaterea publică organizată în exclusivitate de andreicrivat.ro

ac.ro – Cum ai aflat ora exactă ?
Ap. – Comun, banal, plictisitor! Sunt nevinovat. Toate acesta sunt mincinuni ale tonomatelor cu ieuro din presa aservită. Eu doar am întreprins o investigație tipică și, prin metode specifice, am aflat de la o sursă din cercuri foarte înalte, care dorește să rămână sub protecția anonimatului. Acesta este adevărul. Am făcut totul pentru binele românilor de pretuntindeni, pentru țărișoara mea.

LE: se poate vedea și în direct sfârșitul lumii, la această adresă, mâine începând de la ora 10 (ora României)

LE2: Sfârșitul lumii se amână până pe 21 octombrie, cică. Revenim, în exclusivitate, atunci.

Andrei Crivăț

8 Comments

  1. io cel prost   •  

    Teapa mare! Maine se fac numa testele pt sfarsitu lumii! Experimentu in sine va fi undeva in octombrie…21 parca…Da nu-i stres ca oricum daca apre gaura neagra romansii o vor fura… ca e moka!!!!!!!!

  2. 4mall   •  

    Mai e o ora pana la teste. Daca le iese gaura din prima, se vor putea mandri cu “a hole in one” (pentru pasionatii de golf). Numai ca atunci va aparea alta problema. Cine va fi supt primul?

  3. Pingback: E ora 12, sfarsitul lumii n-a venit

  4. shatyr   •  

    Salutare, tocmai am lucrat un scurt-metraj pe care as vrea sa-l vizualizati. Daca sunteti de acord cu mesajul exprimat in film, ajutati-ma sa-l promovez ca toata lumea sa inteleaga ca nu trebuie facut nimic ! Si nu, nu e ironic, chiar nu trebuie facut NIMIC !
    http://uk.youtube.com/watch?v=MRfyyTn_l8Y

  5. dann   •  

    prostii, abureli…bla bla bla!!! aia ar trebui dusi la un medic specialist…PSIHOLOG !!!

  6. Petryka rapperu   •  

    A venit sfarsitul =)) k e 15 dec =))
    Terminati cu kkaturile astea

  7. terminator_one   •  

    proasta calitate mai mult n)am ce spune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu