Campionat de gatit in aer liber

via Laura Laurentiu

ACEEA (Asociatia Culturala Euro Est Alternativ) va organiza, intre 14 si 16 septembrie, un Campionat International de Gatit in Aer Liber.
“Va avea loc in parcul castelului Gilau, judetul Cluj. Va avea doua clase: mancaruri gatite in aer liber (pe plita, la gratar sau la ceaun) si expozitie de arta culinara. Se poate inscrie, gratuit, oricine se pricepe cu adevarat la gatit. Este loc chiar si de echipe. Jurizarea va fi internationala, iar premiul cel mare 1.000 de euro.
Publicul va putea gusta din toate preparatele si isi va putea alege propriul castigator. In timpul celor trei zile nu va fi doar concurs, ci si concerte, teatru ambulant, demonstratii de gatit, expozitii de ustensile si accesorii de bucatarie etc.”

In cateva zile, va fi disponibil si site-ul www.aceea.ro (acum nu este online) unde se vor gasi detalii despre concurs si despre inscrieri.

Andrei Crivăț

4 Comments

  1. licurici   •  

    eu sper sa te razgandesti si sa te inscrii, totusi 🙂

  2. licurici   •  

    nu e concurs de profesionisti. se poate inscrie oricine gateste bine, specialist sau amator. asa ca pune tu de o echipa cu cezar si carcea si uimiti-ne! :)))

  3. bogdan   •  

    Inscrie-te! Rupe-i! Fa-ma mandru!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu