Blogoree Romanian Tour – episodul 1, Cluj

Plecand de la ideea ca bloggeri sunt in toata tara, nu numai in Bucuresti, Bobby Voicu a initiat “Blogoree Romanian Tour”.

In ce consta asta ? Cativa bloggeri din Bucuresti vin (cu o masina inchiriata de rentacar.ro) sa se intalneasca cu bloggerii din alte orase. E o chestie de cunoastere, de schimb de experienta, de socializare, de imprietenire si de strans legaturi si comunicare. Intalnirile vor fi informale, se va discuta despre orice, de la WordPress si AdSense pana la blogosfera in general.

Intalnirea de la Cluj va avea loc pe 21 aprilie, iar dintre bloggerii bucuresti vor participa Bobby Voicu, Jen, Buddha, Catastif, Patric si Adi Ciubotaru (se mai gandeste).

Ora exacta si locatia le vom anunta dupa ce stim cata lume vrea sa participe. Avem o locatie, dar are locuri limitate si daca se depaseste capacitatea salii, o sa alegem alta.

In acest sens, va rugam sa va anuntati dorinta de a participa, ori in comentariile acestui entry, ori aici, pe forumul Blogoree (trebuie sa va faceti cont, e gratuit si dureaza 30 de secunde)

Detalii gasiti aici si aici

Andrei Crivăț

9 Comments

  1. Alexandra   •  

    adica i`m in..da la ora aia nu vedeam bine din cauza ca imi era foarte foame

  2. Sorin   •  

    Si noi, asdf.ro… Da’ nu stiu daca venim toti trei sau numa’ doi…

  3. Fana   •  

    si nu vine zoso????? offffffffff

  4. Pingback: Blogoree reloaded - andreicrivat.ro blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu