Webstock-ul meu

Sincer, Webstock e greu de descris în cuvinte. Vin vorbitori foarte faini, care țin prezentări din care oricine are ceva de învățat. Dar dincolo de asta, componenta de socializare de la Webstock este de neegalat. Așa cum felul în care Cristi își manageriază echipa e impresionant. Să organizezi ATÂT de bine un eveniment la care vin 5-6 sute de oameni e incredibil de greu, și totuși Cristi cu Evensys o fac în așa fel încât pare că totul vine de la sine. E a doua oară când merg și rămân uimit de naturalețea cu care se desfășoară lucrurile la, cred eu, cea mai mare și mai importantă conferință a online-ului românesc.

Despre vorbitori, n-am să vă spun multe, a tot scris lumea. Vă spun doar că domnul Cabral m-a făcut să mă gândesc bine de tot înainte să comentez când nu-mi place ceva, că Vali m-a făcut să înțeleg – poate pentru a suta oară în ultimii ani – că mai am multe de învățat în bloggingul ăsta, că Vlad Petreanu m-a făcut să am și mai multă încrede în online, că Ivan Patzaichin mi-a redefinit scala valorilor. Nici una dintre prezentările la care am asistat nu m-a lăsat indiferent.

Am pierdut, din păcate, o parte din prezentări, pentru că am fost prins în câteva întâlniri care au însemnat mult (într-un mod esențial) pentru mine, dar știu că am să le pot vedea pe site-ul Webstock în curând.

Una peste alta, Webstock e o experiență specială. Andreea are dreptate, eu unul aștept Webstock cum așteptam acum 20 de ani începutul școlii.

Felicitări sincere, Cristi & Evensys, pentru o nouă ediție realizată ireproșabil. Abia aștept tura viitoare 🙂

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Pingback: Don #Webstock11 – the evenimentfather « « Spada

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu