2 evenimente de neratat

Eu plec zilele astea într-o călătorie mai lungă. Care începe cu Cibinfest și continuă… cu altele, să zicem. Așa că niște săptămâni am să fiu pe drumuri.

Cât sunt eu pe drumuri, au loc două evenimente pe care vă recomand tare să nu le ratați. Unul la București, unul la Cluj-Napoca.

1. Webstock 2013

A 6-a ediție a celei mai importante conferințe de social media din România, organizată de Cristi Manafu și de Evensys, are loc pe 27 septembrie, la Marriott. O parte dintre vorbitori sunt Tudor Giurgiu, Irina Nistor, Cabral, Cristina Bazavan, Vali Petcu, Radu Dumitru. Ziua se va încheia cu Gala Webstock Awards, unde se vor decerna premii pentru cele mai inedite și creative proiecte și campanii din ultimul an (și unde și Prin Transilvania este între finaliști, deci stăm un pic cu emoții)

2. Social Media Summit Cluj

A 4-a ediție clujeană a unuia dintre evenimentele mele preferate (am mai zis că sunt un fan al evenimentelor făcute de Marta și de echipa ei) are loc pe 1 octombrie, la City Plaza. Și va aduce, în premieră, un training interactiv despre marketing, susținut de Iulian Pădurariu de la Marks. În plus, pe lângă Cristi Manafu, Marta, Cristi China și alți vorbitori, va fi și Mugur Pătrașcu. Un om de la care, cred eu, oricine din industrie are ceva de învățat și pe care regret maxim că nu-l prind.

În cazul în care mai sunt locuri, vă puteți înscrie la SMS Cluj printr-un simplu mail (detalii aici).

Cam asta e. Nu pot ajunge la aceste evenimente și îmi pare rău, dar nu le ratați, că merită și aveți ce auzi și învăța la ele.

 

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu