Vernisajul lui Alex

Zilele astea (mai exact, de mâine, 17 mai, până în 26 mai) se întâmplă la Cluj Photo România Festival. O serie de vernisaje, expoziții, workshop-uri, concerte și evenimente speciale. Detalii găsiți aici

În cadrul acestui festival, Alex, colegul nostru care fotografiază poveștile de Prin Transilvania, are vernisajul primei lui expoziții foto la Cluj. La Cluj, unde a ajuns acum numai câteva luni. S-a mișcat binișor, zic!

Expoziția se numește Macro, iar vernisajul are loc la Grădina Boema (str. Iuliu Maniu, nr. 34)

alexdima

Evenimentul are loc la Grădina Boema (str. Iuliu Maniu, nr. 34), marți, 21 mai, de la ora 18.00. E și un eveniment pe facebook la care puteți confirma participarea.

Alex face fotografii foarte frumoase. Are un ochi priceput, când mergem pe coclauri vede chestii pe care eu nu le-aș vedea într-o sută de ani. Și are și multă experiență, cât îi el de tânăr. Și, în plus, mai e și mega pasionat de foto.

Să mergeți la vernisajul lui, o să se bucure. Și-așa are un munte de emoții.

În același festival, și aproape-fratele-lui-geamăn, Dragoș, are un vernisaj cu fotografii aeriene. O parte din ele am folosit și noi la site-ul Prin Transilvania – dap, atât de faine îs!

Detalii despre vernisajul lui Dragoș găsiți aici

Ca să zic așa, începe o săptămână nebun de foto la Cluj 🙂

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Pingback: panfi.ro » Adunate de prin Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu