Trenul Beck’s porneşte din nou

V-am mai spus (e drept, pe scurt) că am petrecut Revelionul în Trenul Beck’sperience. A fost de excepţie, aşa că mult m-am bucurat să aflu azi că Becks dă drumul din nou, în aprilie, la Beck’sperience.

Pe de-o parte, asta înseamnă că între 1 martie şi 6 aprilie, dacă vă luaţi un Beck’s şi trimiteţi codul unic (fie prin sms la 1823, fie în secţiunea dedicată de pe site-ul www.becks.ro) puteţi câştiga premii faine: una dintre cele 600 de invitaţii duble în Trenul Beck’sperience, una din cele 6 sesiuni de clubbing în Berlin, împreună cu 3 prieteni şi alte câteva mii de premii.

Anul acesta, Trenul Beck’sperience pleacă din Bucureşti (pe 9 aprilie), din Timişoara (pe 15 aprilie) şi din Sibiu (pe 16 aprilie). Dar, cel mai tare şi mai tare, cu ocazia campaniei, Beck’s face o competiţie între bloggerii din cele trei oraşe.

Şi ca să câştige timişorenii, iată ce-ar trebui să facem: pe unele bloguri timişorene o să vedeţi widget-uri ca cel pe care îl am eu mai sus, cu Beck’sperience. Prin aceste widget-uri, dacă sunteţi bloggeri, vă puteţi înscrie la promoţie – şi fiecare blogger înscris care afişează pe blogul său widget-ul de mai sus înseamna un “vagon” în plus la Trenul Beck’s. Dacă noi, la Timişoara, strângem cele mai multe “vagoane”, well… 6 dintre noi (cei care îndeamnă cei mai mulţi cititori să se înscrie) vor merge la super party-ul Beck’sperience. Altfel, vom primi doar două locuri. De asemenea, vor fi oferite prin tragere la sorţi 10 locuri cititorilor înscrişi în vagoanele de pe oricare dintre bloguri.

Ca idee, widgetul permite cititorilor să navigheze prin “vagoane”, ceea ce o să aducă (celor care-l afişează) cititori noi, ceea ce n-ar fi chiar rău, mă gândesc.

Trupele care vor cânta live sunt afişate şi pe site, e vorba despre Şuie Paparude si Grimus, iar DJ sunt: DJ Gojira, DJ Limun, Dj Leo, DJ Bully. Deci distracţie pe şine, prieteni noi şi, per total, o noapte de senzaţie.

Fie ca cei mai buni să câştigăm 🙂

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Pingback: Un tren, un party și multă bere | Cristina TM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu