Trenul Beck’s porneÅŸte din nou

V-am mai spus (e drept, pe scurt) că am petrecut Revelionul în Trenul Beck’sperience. A fost de excepÅ£ie, aÅŸa că mult m-am bucurat să aflu azi că Becks dă drumul din nou, în aprilie, la Beck’sperience.

Pe de-o parte, asta înseamnă că între 1 martie ÅŸi 6 aprilie, dacă vă luaÅ£i un Beck’s ÅŸi trimiteÅ£i codul unic (fie prin sms la 1823, fie în secÅ£iunea dedicată de pe site-ul www.becks.ro) puteÅ£i câÅŸtiga premii faine: una dintre cele 600 de invitaÅ£ii duble în Trenul Beck’sperience, una din cele 6 sesiuni de clubbing în Berlin, împreună cu 3 prieteni ÅŸi alte câteva mii de premii.

Anul acesta, Trenul Beck’sperience pleacă din BucureÅŸti (pe 9 aprilie), din TimiÅŸoara (pe 15 aprilie) ÅŸi din Sibiu (pe 16 aprilie). Dar, cel mai tare ÅŸi mai tare, cu ocazia campaniei, Beck’s face o competiÅ£ie între bloggerii din cele trei oraÅŸe.

Åži ca să câÅŸtige timiÅŸorenii, iată ce-ar trebui să facem: pe unele bloguri timiÅŸorene o să vedeÅ£i widget-uri ca cel pe care îl am eu mai sus, cu Beck’sperience. Prin aceste widget-uri, dacă sunteÅ£i bloggeri, vă puteÅ£i înscrie la promoÅ£ie – ÅŸi fiecare blogger înscris care afiÅŸează pe blogul său widget-ul de mai sus înseamna un “vagon” în plus la Trenul Beck’s. Dacă noi, la TimiÅŸoara, strângem cele mai multe “vagoane”, well… 6 dintre noi (cei care îndeamnă cei mai mulÅ£i cititori să se înscrie) vor merge la super party-ul Beck’sperience. Altfel, vom primi doar două locuri. De asemenea, vor fi oferite prin tragere la sorÅ£i 10 locuri cititorilor înscriÅŸi în vagoanele de pe oricare dintre bloguri.

Ca idee, widgetul permite cititorilor să navigheze prin “vagoane”, ceea ce o să aducă (celor care-l afiÅŸează) cititori noi, ceea ce n-ar fi chiar rău, mă gândesc.

Trupele care vor cânta live sunt afiÅŸate ÅŸi pe site, e vorba despre Åžuie Paparude si Grimus, iar DJ sunt: DJ Gojira, DJ Limun, Dj Leo, DJ Bully. Deci distracÅ£ie pe ÅŸine, prieteni noi ÅŸi, per total, o noapte de senzaÅ£ie.

Fie ca cei mai buni să câÅŸtigăm 🙂

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Pingback: Un tren, un party și multă bere | Cristina TM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu