O recomandare de becuri

nu de la IKEA 🙂

Acum o vreme am mers cu Răzvan până ici, la Satu Mare. Pentru că ne-am cam întins, la întoarcere ne-a prins noaptea pe drum.

Să treci Meseșul pe întuneric, pe-o ploaie măruntă și deasă, pe-o ceață ca o draperie și într-un trafic foarte intens este, credeți-mă, o experiență. Cumva, a doua zi aveam febră musculară.

În general, evit să merg cu mașina la drum lung noaptea. Pentru că, pentru mine, e obositor (știu că sunt șoferi cărora le place mult mai mult să conducă noaptea; ei bine, mie nu). Cu ocazia asta, mi-am dat seama că becurile mașinii mele nu luminează suficient. Când mă depășea câte-o mașină se vedea clar diferența – brusc, se făcea lumină.

Motiv pentru care, de îndată ce-am ajuns acasă, m-am apucat să caut niște becuri serioase. După ce-am citit, am studiat și am întrebat în toate părțile, până la urmă, le-am luat pe astea:

 

Am crezut, inițial, că faza cu “100% mai multă lumină” e o chestie de marketing. Ei bine, nu. Nu știu dacă zona luminată e chiar dublă, dar în orice caz farurile mele luminează mult mai bine acum. Încă n-am apucat să le scot la drum lung, dar m-am dus în jurul Clujului să le testez și am fost tare încântat de alegerea mea.

Ca idee, le-am luat de-aici (dar am văzut apoi și prin benzinării) și-au costat 93 de lei perechea.

Andrei Crivăț

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu