O poveste cu Dodo Pizza

Acum niște ani locuiam în prea frumosul oraș Brașov. Eram mutat acolo de curând și veneam de la țară, așa că redescopeream cu emoție oarece avantaje ale mediului urban. Cum ar fi livrarea la domiciliu.

Și-atunci am dat peste Dodo Pizza și am scris un articol despre ei de îndată ce am făcut comandă, ÎNAINTE să ajungă pizza – pentru că-mi plăcuse sistemul lor de comandă, de “livrare în 45 de minute sau pizza gratis”, faptul că vedeai live, pe-o cameră, cum ți se prepară pizza și altele. Articolul ăla e aici și la el a comentat Sergiu, un antreprenor plin de entuziasm, omul care a pus această poveste pe picioare.

Nu-l cunoșteam, cum nu-l cunosc nici azi (ne-am văzut o singură dată preț de 1 minut, vă zic mai jos)

Peste vreme, locuiam (of! 🙁 ) la București de-acum și-am văzut pe facebook că s-a deschis Dodo și la București. Dar, la naiba – livrau numai în zona Militari, iar eu stau oarecum tare departe. Am întrebat, mai degrabă în glumă, dacă nu deschid și la Dristor, m-am bucurat să aflu că da, urma să se deschidă în noiembrie 2017. Nu s-a deschis la vreme, iar Sergiu, ca să mă consoleze, a venit hăpt cu metroul din Militari să-mi aducă mie pizza. Am râs și l-am pus să promită că prima pizza ieșită din cuptorul de la Dristor ajunge la mine. Am uitat. El nu.

Și azi dimineață (practic, chiar acum câteva minute) a venit. M-au sunat, mi-au zis că deschid azi, ce pizza vreau? Păi stai, că e dimineață, că e… nu nu, e musai ca prima pizza să meargă la tine.

Asta e.

Se vede pe bon că-i comanda 01, da? 🙂

Aici îi găsiți pentru București (Militari și Dristor). Enjoy.

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. so   •  

    Foarte fain Omu’. Foarte fain și modelul lui de business. Nu l-am întâlnit nici măcar un minut, dar am schimbat o serie de mailuri extraordinare. Bravo!

  2. Pingback: La Dodo Pizza și la Plăcind’or din Dristor – nwradu blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu