Andrei Crivăț

7 Comments

 1. Razvan Antonescu   •  

  Sincer nu cred ca folosirea unui limbaj senzationalist va ajuta pe cineva. De ce? Sa zicem ca cineva de afara citeste faza cu comandourile si zice “OH MY GOD!!!! This is not possible, we have to do something about this”. Vine aici vb cu ofiterul de presa de la Politia Romana sau MAI si ala il trimite la plimbare si ii explica despre ce e vorba si ca nu e vorba de BlackOPS marines sau alte filme cu Van Damme ci de ofiteri de politie in echipament standard. Parerea mea si nu sunt nepasator fata de ceea ce se intampla, spun numai ca mijlocul ales poate face mai mult rau decat bine

 2. Carola V.   •  

  Cred ca e o scapare de traducere… cred ca n-au gasit echivalentul la “mascati”, am vazut ca in varianta romaneasca e vorba de “trupe de mascati” 🙂 In afara de asta, e urat ce se intampla. Acum ca au voie sa-mi umble si prin mailuri fara nici un mandat, parca in vremea PSD regimul era mai bland, totusi. Nu credeam ca voi spune asta vreodata.

 3. Razvan Antonescu   •  

  SWAT like teams intelege toata lumea. Commandos intelege lumea ca au trimis americanii Delta Force

 4. Cezar   •  

  Dincolo de petitii, am impresia ca subiectul ziaristilor arestati incepe sa “piarda moment”, ca doar suntem in Romania…
  Daca in primele zile era de maxim interes si solidarizarea asta in premiera era intens comentata, acum nici macar faptul ca un AL DOILEA ZIARIST a intrat in greva foamei (acesta din urma neavand nici in clin nici in maneca, dar nimic, cu cazul Gazeta) e deja o informatie de paragraful doi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu