Pe culmile extazului

(in ultima vreme, am tendinta de a exagera mult, dar numai in ideea nobila de a sublinia anumite lucruri 🙂 asa ca o sa exagerez un pic si-acum)

Pe culmile extazului sunt, asadar, pentru ca – dupa cateva luni – am primit albumele cu Bobby McFerrin pe care le asteptam din State: “Spontaneous Inventions”, “Circlesongs”, “The Voice” si “The Best of Bobby McFerrin. The Blue Note Years”. Detalii despre albumele astea gasiti aici

Cd-urile erau, fireste, invelite in celofan. De cand am pus mana pe primul si pana l-am scos din carcasa pe ultimul, a durat – pe ceas – 32 de minute. Pentru ca celofanele astea n-aveau nici un fel de metoda de desfacut. Dar, mai mult – pe sub celofan, fiecare cd avea un fel de sigiliu – o banda scotch trasa pe una dintre deschiderele carcasei. Banda asta… cred ca era cel mai bun scotch tape din istorie. Numai cu eforturi sustinute, supraomenesti, am reusit s-o desprind. Si cum albumele provin de la case de discuri diferite, am dedus eu ca in State e cumva obligatoriu sigiliul ala.

De aia e pirateria asa redusa in State. Nici un pirat cu bun simt nu si-ar permite sa-si bata joc in halu’ asta de clientii lui, punand sigiliile alea, ca sa para cd-urile originale.

Anyway… Bobby McFerrin rulz 🙂

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. ZoomZoom   •  

    Hmmm, actually (ca sa pastrez contextul) in state exista o credinta ca ar exista un colt al bucatii de celofan care-ti permite sa-l desfaci foarte usor. irinel sustine ca ea poate sa gaseasca coltul ala oricand. Eu nu l-am gasit niciodata. Nu pot sa bag mana in foc, dar s-ar putea sa te inseli

  2. Andrei Crivat   •  

    eu nu l-am gasit, si l-am cautat mult. Cand ne vedem, musai o rog sa-mi arate unde e (semn ca trebuie sa mai aduci ceva cd-uri 🙂 ) Dar marea problema a fost totusi banda de scotch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu