Părerea lor. Partea a III-a

și ultima 🙂

astăzi, organizatorii #clujcitybreak

Oana Olaru-Zăinescu

Organizarea unui eveniment e întotdeauna o provocare. Una frumoasă. Să pui la punct toate detaliile, ca mai apoi să vezi că a ieșit ceva frumos și să te bucuri că ai avut un mic aport în promovarea orașului în care te-ai născut. Cred că asta e cea mai frumoasă răsplată.

Alina Crâncău

Fiecare eveniment parcă ar fi primul. Și acum, după ceva evenimente organizate la activ, am aceleași emoții, același stres. Asta pentru că nu facem evenimente doar ca să le facem, ci pentru că încercăm să schimbăm ceva într-o țară în care se vorbește prea mult și se acționează prea puțin. Cât putem, cum putem. Astfel, mă bucur că am reușit să ne implicăm, din nou, în promovarea orașului care ne-a adoptat. Dacă am determinat cel puțin un om să vină să vadă ce frumos oraș avem, eu mă declar fericită.

Răzvan Dragoș

Ca și om de creație, am învățat să simt ideile. Fiecare se manifestă altfel în fața unei idei bune: unii au #pieledegăină, alții au furnicături pe șira spinării, altora le transpiră palemele. N-o să dezvălui ce și unde simt eu o idee bună, pentru că aș da prea mult din casă, spun doar că am simțit-o. De la asta și până la nebunia de a organiza un eveniment în doar trei săptămâni, a fost doar un singur pas. Un pas pe care mă bucur foarte mult că l-am făcut. N-am simțit nimic din presiunea organizării unui eveniment, pentru că am știut că avem o idee bună. Iar reacțiile post eveniment ne dau de înteles că am avut dreptate.

iar eu… eu vă mulțumesc. Vouă, celor ce m-ați ajutat să transform o idee venită la o țigară într-un eveniment frumos. Vouă, celor care ne-ați sprijinit. Vouă, celor care ne-ați vizitat. Vouă, celor care ne-ați felicitat pentru ce-am făcut.

și cu asta încheiem prima ediție de #clujcitybreak. A fost tare frumos 🙂

#clujcitybreak este un eveniment Prin Transilvania și TVdece, realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca, Cluj2015 și Colours of Cluj. Parteneri: Ursus, Cosmote, Aegon România, Danone, Casa TIFF

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu