Părerea lor. Partea I

astăzi, invitații la #clujcitybreak

Andrei Cismaru

A fost mai mult decât cum trebuie să fie. Relaxat, ok, fără presiunea timpului și alergătura de hipodrom dintr-un loc în altul. Plus că întâlnirile pe care le-am avut, vineri cu băieții implicați în Cluj Capitală Culturală Europeană, sâmbătă cu primarul, au cam fost ce ar fi trebuit să fie, ca informații. Una peste alta, fără să lingușesc pe nimeni, a fost cam cel mai tare eveniment la care am fost invitat până acum.

Ivo Bobal

În primul rând, chiar vreau să-ți mulțumesc pentru invitație, mi-a lipsit să mă întorc la Cluj. Nu am fost până acuma la astfel de evenimente și mi s-a părut un program făcut să fie atât fain, cât și relaxant. Mi-a placut cum vorbește Emil Boc despre ce urmează să facă, felul în care dă explicații. Chiar dacă poate are un “scenariu” cu răspunsurile potrivite. Data viitoare poate mergem să luăm micul dejun pe un stadion ? 🙂

Ovidiu Eftimie

La Aegon nu a fost aÅŸa de plictisitor cum mă aÅŸteptam să fie. Am reținut câteva chestii, o să scriu ceva. Emil Boc e, în continuare, mai cool decât mulÅ£i primari din România, cu toate că a cam dat cu patria de perete cât a fost prim-ministru. Hotelul a fost excelent. Cafeaua de hotel a fost precum cafeaua de hotel, nici o surpriză aici. Personal, mi s-a părut extrem de faină ÅŸi utilă întâlnirea cu oamenii de la Cluj2021, cu Dragoș Alexa și cu Bogdan Brânzaș. Faină ÅŸi faza aia cu concertele de la Grădina Botanică, publicul cam nașpa, aplaudau la operetă ca la meci, asta e. Organizatorii au fost excepÅ£ionali, mai puÅ£in tu care, ÅŸtii, nu credeam că faci aÅŸa ceva. Aveam impresia ca suntem prieteni 😛 Turul ghidat a fost fain ÅŸi, dacă rămâi fără serviciu, uite aici oportunitate. Să povesteÅŸti ÅŸtii. Nu mi-a lipsit nimic. cc Organizatorii

Corina Georgescu

Pentru mine Cluj City Break a fost oportunitatea de a înțelege mai bine despre ce e vorba cu Capitala Culturală Europeană. Bineînțeles, am putut revedea orașul Cluj, care este un oraș în care aș vrea să mă mut dacă aș putea renunța la Bucureștiul meu cel iubit

Vali Petcu

Eu am mai fost doar la #prinbrasovulmeu. Acolo a fost mai multă istorie, mai multe funfacts, mai multe clădiri prezentate. A fost mișto faza cu Emil Boc. N-a fost mișto faza cu “e fără 2 minute, hai să alergăm prin Cluj, că la fix tre să fim la sponsor după ce am stat la terasă”.

Cetin Ametcea

Mi-a plăcut la #clujcitybreak, a fost cel mai frumos și mai relaxant eveniment de gen la care am participat. Îmi pare rău că s-a terminat după numai 3 zile. Aș vrea ca în fiecare weekend să am un #clujcitybreak, cu aceiași oameni.

Oltea Zambori

Cunosc Clujul de câțiva ani și de fiecare dată când îl vizitez mi se dezvăluie altfel. De data asta, Clujul a fost fermecător. Nu știu dacă a fost de la grupul foarte mișto în compania căruia am petrecut câteva zile, de la discuția despre candidatura la Capitala Culturală 2021, de la zilele mai răcoroase decât în Banat sau de la stelele văzute pe cerul fără nori din noaptea în care am fost să văd spectacole la Grădina Botanică (din cadrul festivalului Colours of Cluj). Ce-a făcut #clujcitybreak? M-a apropiat și mai mult de acest oraș, de oamenii din el, de lucrurile frumoase care se fac acolo din pasiune.

Andreea Burlacu

#ClujCityBreak. Un proces prin care am intrat în inima Clujului și prin care orasul, pe care il plac atat de mult, mi-a intrat și mai mult la inimă. Un eveniment ce m-a facut să mă mândresc cu faptul că-s româncă. De ce? Pentru că am aflat toate planurile, proiectele și realizările comunității de acolo: în 2015 va fi Capitala Europeană a Tineretului, candidează pentru Capitala Culturală Europeană în 2021 și este deja gazda multor evenimente de succes: TIFF, Colours of Cluj etc. Felicitări și mulțumesc pentru asemenea invitație, dragi clujeni!

Ovidiu Sîrb

A fost un weekend special, ca toate vizitele mele în Cluj, care-i oraÅŸul meu românesc preferat, după TimiÅŸoara. A++ would come again!

Ligia Adam

Vă mulțumesc mult pentru invitație, mi-a plăcut mult Clujul și, deși e un oraș frumos, nu cred că puteam să am o primă impresie mai bună de-atât dacă nu l-aș fi văzut prin prisma înlănțuirilor de la #ClujCityBreak 🙂 A fost foarte frumos, ca impresie generală însă, de rezumat, să știi că m-am întors de la Cluj știind mai bine care-i pulsul orașului decât știu la București, unde stau de-o viață. Asta mă bucură mult pentru voi, dar mă cam supără pentru București, că și de el îmi place. N-ai cum să pleci din Cluj fără să te-apese o angoasă. Dar in sensul bun!

Luci Marin

Îmi place mult la Cluj, m-am bucurat să-l vizitez și pentru #clujcitybreak. Îmi pare rău că n-am putut sta până la sfârșit, dar a meritat să asist la discuțiile din prima zi, cu Capitala Culturală. Sper să mai faceți. A fost frumos, bravo.

#clujcitybreak este un eveniment Prin Transilvania și TVdece, realizat cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca, Cluj2015 și Colours of Cluj. Parteneri: Ursus, Cosmote, Aegon România, Danone, Casa TIFF

Andrei Crivăț

No Comments

  1. Pingback: dupa 3 saptamani #clujcitybreak | TVdece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu