O vom salva pe Alia

Alia este fetița unor prieteni. Abia a împlinit 3 ani. Cu puțin înainte de a împlini 3 ani, a aflat că are cancer. Neuroblastom. A fost deja operată, urmează să treacă prin chimioterapie, radioterapie etc. Abia a împlinit 3 ani.

S-a făcut tot ce se putea face în România. Ca să trăiască, Alia are nevoie foarte repede de foarte mulți bani, ca să poate pleca la o clinică unde necazul ei poate fi tratat. Povestea ei, actele doveditoare, toate cele le găsiți aici.

Dar până le studiați pe toate, haideți să nu pierdem timpul – că Alia n-are mult timp la dispoziție. Deocamdată, o putem ajuta donând niște bani în conturile create special pentru ea. În câteva zile, sper să existe și niște numere la care se poate suna sau la care se pot da sms-uri cu donații, așa cum de mâine, probabil, o să fie și un cont de PayPal pe site-ul Aliei.

Iar eu am să vă rog insistent până la epuizare – haideți s-o ajutăm pe Alia să trăiască. Uitați-vă bine la ea și haideți s-o ajutăm să se facă mare.

Împreună, am mai reușit asta. Împreună, o să reușim și acum. Doar vă rog să vă implicați, nu doar să dați RT-uri și like-uri și să dați din cap.

Conturile în care puteți dona sunt

Titular cont [tatăl Aliei]:
POP STEFAN ALIN
CNP: 1760109120660

Banca Transilvania:

RO 89 BTRL 0130 1201 9715 15XX-LEI
RO 97 BTRL 0670 4201 9715 15XX -EUR
RO 34 BTRL 0670 2201 9715 15XX -USD
SWIFT BTRLRO 2

BANCA BCR

RO15 RNCB 0632 1124 9832 0002 -LEI
RO85 RNCB 0632 1124 9832 0003 -EUR
COD SWIFT RNCB ROBU


Andrei Crivăț

6 Comments

 1. Pingback: Hai să o salvăm pe Alia Pop | Blogul Nămeților

 2. Pingback: Haideti s-o salvam pe Alia | Șmen.ro

 3. Dede   •  

  Inca un caz cutremurator din pacate… Un copil nu merita sa treaca prin asa ceva. Este o experienta prea dura pentru un suflet inocent. Am s-o ajut si eu, cum am sa pot.
  Dar am o mica curiozitate (fara sa fiu rea ), de ce opteaza familia pentru o clinica din strainatate ? Sunt si in Romania sectii foarte bune de onco-hemato cu doctori extraordinari.
  Sanatate Aliei si putere sa treaca peste ce va urma.

  • Andrei Crivat   •     Author

   pentru ca in romania s-a facut deja tot ce se putea face, la Cluj – de unde-i familia – e unul dintre cele mai bune spitale de oncologie din tara. De aia au ales sa plece in Austria sau Franta, ca aici nu mai au ce-i face.

 4. mihai   •  

  ce de cacat e viata; in cazul asta, pt ca mami si tati nu sunt bogati, minunea asta mica va trebui sa treaca prin cosmarul vietii; macar de-ar trece doar si si-ar reveni dupa; faceti tot pposibilul sa exista posibilitati de donare prin sms si apeluri telefonice, lumea e comoda si nu merge la banca sa doneze bani, o spun din experienta proprie.
  Sa-i dea Dumnezeu sanatate si parinitilor putere si curaj.

 5. Pingback: La Swimathon Cluj - andreicrivat.ro blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu