O altă faÅ£ă a lui Liviu Man

Cezar l-a cunoscut bine pe Liviu Man (presedinte al Trustului Gazeta, in acest moment arestat preventiv sub invinuirea de santaj) si povesteste pe blogul lui cum era Liviu in anul ’96, atunci cand el l-a intalnit. Cu scopul declarat de a prezenta si o alta fata a “monstrului” – Liviu Man, cel pe care acum toata lumea il injura si toti unii dintre cei care s-au gudurat pe langa el de-a lungul vremii il leapada ca pe-o satana.

Si sa fie clar – nu sunt un fan Liviu Man, si cei apropiati stiu ca nici n-am motive sa-i nutresc vreo simpatie. Nu-i iau deloc apararea in povestea asta, nici nu cred ca am facut-o vreo secunda, vreodata, in nici o poveste. Ba chiar l-am injurat pe alocuri.

Dar mi se pare complet nedrept cum oameni care au supt de la el, care l-au lingusit si care au facut mari eforturi sa-i capteze atentia si au fost fericiti cand au obtinut-o, si s-au simtit realizati, ies azi in presa si pe televiziuni si il fac albie de porci. Desi au tanjit ani de zile sa fie bagati in seama de el. Si ca sa-mi lamuresc un amic cu privire la aceasta afirmatie: NU, nu ma refer la cineva anume care a facut asta.

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu