Nu mai dați în Trilulilu!

Arhi, Adrian, Costin: oamenii de la Trilu au niște probleme. Sergiu promite că se rezolvă. Eu îl cunosc bine pe Sergiu, e om dintr-o bucată și dacă zice că va fi ok, atunci eu îl cred. Și dacă zice că-n două săptămâni va fi ok, atunci va fi ok în două săptămâni.

Nimeni nu-i perfect. Nici Trilu, nici Biriș… nici măcar eu, în ciuda aparențelor 🙂

Dar apreciez că Sergiu e deschis și spune pe șleau care-i problema. Aveți puțintică răbdare, o să se rezolve, eu am încredere în el.

Andrei Crivăț

8 Comments

 1. L3ST   •  

  E nasol cand vezi ca lumea e nemultumita de proiectul la care ai muncit tu. Din pacate problema trebuie privita din punctul de vedere al userilor, in special a bloggerilor care vor sa puna un filmulet cat mai repede si nu-l pot arata vizitatorilor din cauza ca serverele sunt supraincarcate. La nivelul la care a ajuns Trilulilu nu se mai permit greseli.

 2. Costin   •  

  Nu stiu despre Guvid si nici nu ma intereseaza prea tare pestele dar eu nu am dat si Sergiu a intuit f bine asta. Mai omoram timpii morti, asteptam acum un video response de la Sergiu :). Nu fi trist… 😛 ihihihh

 3. Arhi   •  

  mai tii minte in vara, cand au dat ei drumul la site-ul ala cu reclame nush ce, sia inceput trilu sa mearga varza, si sergiu dadea asigurari peste asigurari, ca va fi, ca o sa, ca, ca ,ca.
  nu a mers, nu a fost.
  ashe ca…geaba esti tu preten cu sergiu, si geaba e el simpatic. e normal sa isi apere proiectul, ca e al lui, dar asta nu inseamna ca si eu trebuie sa fiu oaie si sa merg pana la victoria finala, asteptand in zadar noul youtube romanesc

 4. Andrei Crivat   •  

  Arhi: adica ce zici tu e asa: daca nema putirinta, geaba chichirez galceava. Da’ io cred in putirinta lor, si atunci ma gandesc ca merita chichirez galceva. Oare ce naiba vreau sa zic ? habar n-am, ii dureros de dimineata. O sa rezvolve, sper. 🙂
  L3ST: ei ash. si google mai face dume, cred, dar’mite trilu de la cluj.
  Costin: tu esti bestial si rulezi, zic eu dupa ce-am vazut filmu’ de la biris. Ai dat in Sergiu, i-ai ranit sentimentele, i-ai fortat mana.. eh, ce sa mai zic ? esti un despot.

 5. Bogdan   •  

  Frati romani, la urma urmei, trilulilu.ro este un serviciu gratuit!! Mai urmeaza sa dati in judecata acest serviciu gratuit pentru ca, in baza increderii depline acordate reciproc prin statutul de membru, serviciul nu poate face fata traficului in crestere :))

  Dar daca Sergiu ar aplica o taxa de 1 euro/luna cati dintre voi l-ati mai folosi?

  Chill down, sunt sute de astfel de servicii pe net. Trilulilu e mai special, dar tot gratuit este. Bucurati-va de el!

  Sa fie bun si sa fie gratis! Ca romanu’!

 6. Costin   •  

  @Bogdan: tu dramatizezi mai ceva ca in cazul Julietei si al lui Romeo. Descreteste-te :). Sincer toata lumea de aici e constieta de ceea ce ai zis tu iar teoriile de gen “internetul este un privilegiu si nu un drept” // “servicul este gratuit” le-am rumegat prin 98. 😛
  @Andrei: Sunt in general un tip dur si nemilos! 😛 :)))). In general stiu din proprie experienta ca din cand in cand trebuie sa il mai mobilizezi pe developer cu un lovemark si sa ii arati ca iti pasa. Web 2.0 asta ruleaza febril de prin 2003 (habar nu ai ce faceau oamenii din indebara.ro cand vroiau neaparat ceva :P).

 7. Bogdan   •  

  OK, no more drama 🙂

  si cica io dramatizez, mister “7000 de incercari de upload” 🙂

 8. Costin   •  

  🙂 that was the point. Fuuuuunnnnn si suport pentru Sergiu! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu