Moja srpska muzika 1

Eu îmi stresez foarte des prietenii pe messenger cu muzica mea sârbească. Au, n-au chef, trebuie să asculte piesa sârbească pe care o am eu în cap în momentul ăla. Și, evident, trebuie să le și placă – doar și mie îmi place.

După care m-am gândit – ok, da’ prietenii de pe blog de ce să nu-i stresez ? Că suntem între noi, în familie. Așa că “inaugurez” această rubrică: Moja srpska muzika/Muzica mea sârbească. În fiecare săptămâmă (dacă nu uit, firește) o să pun aici câte o piesă sârbească, de suflet.

Încep cu una foarte cuminte, lentă, melancolică. Unul dintre artiștii mei de suflet, Djordje Balasevic – Naposletku (În cele din urmă). Sper să vă placă 🙂

http://youtu.be/C182tY2vpvQ

PS La sugestia lui Sorin, și varianta live:

Andrei Crivăț

4 Comments

  • Andrei Crivat   •     Author

   Ai dreptate, Sorin. O sa pun variantele de concert de-acum.

 1. san_quentin   •  

  si eu sunt oarecum in situatia ta ,roman , insa mare iubitor de muzica sarbeasca si de sarbi in general.si exact ca pe tine m-a batut gandul de multe ori sa invat sarbeste , momentan pot sa zic ca doat inteleg cat de cat,mai ales ca am fost de multe ori la ei in perioada 1997-1999.eu zic ca ai putea sa pui mai multe piese odata , la cat de faina e muzica sarbeasca ai material pentru un blog exclusiv muzical .

  • Andrei Crivat   •     Author

   amu, chiar blog muzical nu… da’ am sa mai pun, ca am o multime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu