Informația are site nou

Informația de Cluj are un nou site. Care arată ceva, ceva mai bine decât cel vechi. Nu mai are video player (cică apare doar când e cazul, când au material), dar are poze mult mai bune, de exemplu. Plus o coloană cu știri de ultima oară, doar că rămâne de văzut cât de repede se mișcă cu ea. Și în plus, am senzația că e ceva mai ușor de găsit un articol decât era înainte – nu mă refer la arhivă, ci la numărul curent.

Mie îmi place ceva mai mult decât cel vechi. Vouă ?

Andrei Crivăț

2 Comments

 1. Bogdan   •  

  Mie personal imi place mult mai mult decat cel de pana acum. E mult mai aerisit si mai comprehensiv in acelasi timp (raport home page/nr articole), poti urmari articolele cu usurinta iar navigarea insite este foarte user friendly. Imi place mult si coloristica foarte calda.
  Este bine ca si-au schimbat, probabil, CMS-ul iar articolele apar in browser ceva mai omeneste, de genul “http://www.informatiacluj.ro/arhiva/86_947/eveniment/clujenii_campioni_la_donat_sange”.

  Pentru mine este undeva pe primele 3 locuri in ceea ce priveste site-urile ziarelor locale. Din pacate, se vede ca nu s-au gandit la cum sa faca bani din el, atunci cand l-au gandit. Pentru ca are potential.

 2. Ionutz   •  

  mda. E mai lizibil.. e usor de urmarit un articol, si totusi poti sa vezi care e capu ziarului. Lipseste putin poza editiei tiparite, dar e prima zi. Poate apare pe maine. Acum pot sa inceapa si promovarea la site.
  Tot in sens pozitiv observ ca se incarca mult mai usor, deci foloseste scripturi mai digerabile.
  Sa traiasca ca e loc pe piata de on-line clujeana..
  Mult succces si celoralti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu