Hoinar în Piața Matache

Pe Doctor Make l-am cunoscut când lucram la Pub. Avea concert într-una din Joile de Folk. La început, m-am mirat puțin – omul era foarte prietenos, deși abia ne văzuserăm prima dată. Și nu înțelegeam de ce.

Cu anii, însă, am înțeles – e așa de felul lui. Nu cred că l-am văzut vreodată nervos sau supărat. Nu cred s-a întâmplat vreodată să ne întâlnim și să nu fie tot timpul foarte vesel și foarte entuziast.

Poate că muzica îl face să fie așa bine dispus tot timpul. Căci Make e cel mai cântăreț doctor. Sau cel mai doctor cântăreț. Doctor în chimie, nu oricum!
Am mers la concertele lui de fiecare dată când am putut, fie în Cluj, fie la București. Și-am să mai merg, deși câțiva prieteni de-ai mei știu că după concertele lui Make se întâmplă lucruri dubioase (inside joke)

Make lansează acum albumul de care vorbește de 5 ani – “Hoinar în Piața Matache”

matache

Concertul de lansare (în București) va avea loc pe 11 februarie 2013, la ora 19.30, la Teatrul Excelsior. Fără să fac promisiuni, am să mă străduiesc maxim să ajung. Dar indiferent de asta, vă recomand cu căldură să nu-l ratați. Nu pentru că mi-e prieten, ci pentru că e unul din cei mai faini artiști de folk pe care i-am ascultat de-a lungul Joilor de Folk de la Pub. Și sunt convins că acest concert va fi memorabil, mai ales că a lucrat mulți ani la materialul de pe CD.

Detalii despre bilete găsiți aici.

Succes, Make. Sper să fie doar primul dintr-o lungă serie de albume.

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu