Andrei Crivăț

4 Comments

 1. cripy   •  

  bineeee tzaganeeeeeee ……. amu bag-o aia cu CALU !!!

  doamne ajuta si sa va creasca mare…..salaru’

  p.s.s.s.s….sper ca era bon de după-masa personlaizat vitrina

 2. sabina   •  

  foarte simpatici…

 3. Gez   •  

  Ce face? Omini faini la VITRINA?

  Eu fiind curier a trebuit vreme de cateva luni sa trec aproape zilnic pe la VITRINA. Si cel putin tipele de la secretariat sau ce pisici e incaperea de dupa cele 13 trepte, unde nu, nu doresc sa raman, sunt niste scarbe, flegme chiar.

  De cate ori intram sau ieseam de la ele salutam, tare si raspicat, si momaile alea nu se sinchiseau nici macar sa schiteze vre-un gest d`apai sa ma mai si bage in seama.

  Probabil ca in alte parti din firma sunt oameni faini, dar omu de rand cu ele are de-a face, ca si mine, si asa iti dai seama ce fel de firma e aia.

  Poate ca mi-am facut o parere foarte proasta per ansamblu, dar e vina pipitzelor alea de acolo. Nu stiu cum de-si permit cei care le dau bani sa le tina acolo. Sunt niste obosite, sictirite, plictisite MAXIM de viatza sau mai stiu eu ce dar e jalnic ce fel de comportament au ele.

  Oricum eu m-am incapatzanat sa le salut tare si raspicat de cate ori le vedeam. Asa numa in ciuda pionezei 🙂

 4. Darius   •  

  AÅŸa e! Åži eu, când mergeam cu Săptămâna Clujeană ÅŸi cu facturile, tot ca ÅŸi curier, erau reci ÅŸi crude cu mine. Åži tocmai urcasem 13 scări, trebuia să-mi dau seama.

  (Bine, dup-aia m-am angajat acolo ÅŸi primesc bani… Da’ n-aÅŸ vrea ca subiectivismul meu să stea în calea unui raÅ£ionament corect. DA amabilităÅ£ii faÅ£ă de curieri. DA bomboanelor la secretariat!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu