Expediția Verde. Ultima etapă.

Încet, încet, Expediția Verde se apropie de final.

Ultimua etapă a expediției a fost cea mai grea, dar și cea mai faină. Am fost, pe rând, în Brașov, Iași și București. În fiecare dintre aceste orașe am primit un task de rezolvat – și le-am rezolvat cu succes pe toate, după cum puteți vedea pe pagina de facebook a Expediției

Mai mult, mulțumită îndrăgitului Eftimie și lui Marius Sescu, am cunoscut o grămadă de oameni faini în Brașov și Iași – pentru că Ovidiu și Marius au organizat câte un tweetmeet magnific în fiecare dintre orașe.

Desigur, la Brașov am murit de frig – deci n-am fost simpatic, cum mă știți – iar la Iași eram terminat de oboseală – deci nici acolo n-am fost simpatic, cum mă știți. Dar nădăjduiesc să mai ajung pe la oamenii ăștia și să repar părerea despre mine 🙂

În rest, am parcus 2.000 de km în 4 zile, am aflat de o conspirație uriașă care ne marchează de ani de zile (o să scriu despre asta), am fost crunt dezamăgit de Bolta Rece din Iași (o să scriu și despre asta), am găsit un drum aproape virgin între Iași și Roman (printr-o pădure), am scos un consum mediu de DOAR 4, 7% cu micuțul Clio. Mi-a plăcut maxim.

 

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. Marius Sescu   •  

  Mi-a parut si mie rau de Bolta Rece, dar asta e, nu mai e localul care era acum cativa ani. Cand mai ajungi prin Iasi sa ma anunti, tragem o fuga sus in Bucium la Belvedere – http://optzile.ro/restaurant-belvedere-iasi .

  4,7% consum? Uau, chiar ai scos un consum ok, la ce drum ai facut. Maine dimineata o iau si eu pe carare.

 2. Omul Simplu   •  

  In pofida faptului ca ai fost obosit cand te-ai incins tu eftimie si chinezu la dezgropat securea razboiului si dumele si povestiorele cu trolling anului am ras maxim.

 3. anda_elena   •  

  Mie mi-ai fost simpatic 🙂
  Te mai asteptam pe la Iasi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu