Despre vânzarea Qual Print

În urmă cu niște ani, aveam un business foarte simpatic – făceam un fel de reviste, de altfel foarte interesante, care apăreau, fiecare, o dată pe an. Despre diverse subiecte, nu contează acum.

Dar întotdeauna le tipăream la Qual. Èšin minte că prin 2007 au adus o mașină de tipărit foarte tare și performantă și i-am cunoscut pe specialiștii aduși din Anglia, parcă (sau Germania ?) s-o instaleze. O seară întreagă am stat cu ei la povești. Am tipărit acolo zeci de mii de exemplare ale revistelor mele și absolut întotdeauna am fost mulțumit. Și clienții mei au fost și ei, mereu, mulțumiți de calitatea produsului meu.

Astăzi am aflat că grupul Qual își vinde tipografia. Bănuiesc că-i o bună decizie de afaceri, dar eu am fost sentimental legat de locul ăla – și sunt rac, deci sunt melancolic.

Qual Media Group anunÅ£ă finalizarea tranzacÅ£iei privind vânzarea diviziei de print către un grup de investiÅ£ii olandez. Numele investitorului va fi făcut public dupa perfectarea ultimelor detalii alte transferului. Tipografia rămâne la Cluj, locurile de muncă vor fi menÅ£inute ÅŸi, în scurt timp, cele 10 linii de producÅ£ie vor fi completate cu câteva utilaje noi.

Așa zice un comunicat care a circulat astăzi. Eu rămân cu amintirile mirosului de cerneală proaspăt tipărită. Frumoase amintiri.

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. RoxanaM   •  

    Din ce inteleg eu nimic nu dispare, doar evolueaza. Deci sa ne bucuram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu