Cum muți o casă cu #livrarespeciala

Acum o vreme, am primit asta.

livrarespeciala

M-a amuzat, și cumva mi-a rămas în cap ideea de “livrare specială”. După încă o vreme, când a început colaborarea dintre TNT și Prin Transilvania, îmi povestea Bogdan Drăgotoiu (Country Sales & Marketing Manager la TNT) că n-a fost doar un artificiu de marketing – compania are un departament foarte mare de livrări speciale. Tot felul de proiecte inedite sunt realizate zilnic prin acest departament – spre exemplu, cândva au fost livrate 14 kilograme de zăpadă proaspătă. Și au ajuns la destinație la fel de fresh, în Germania!

După o vreme, Ivo mi-a povestit o altă livrare specială – TNT i-a transportat motocicleta de la Cluj la București.

Din toate aceste motive, este lesne de înțeles că, atunci când am decis să mut sediul Senioriei de la Cluj la Brașov, prima idee care mi-a venit a fost #livrarespecială. Am sunat la TNT și i-am întrebat: ok, ați livrat zăpadă proaspătă, ați livrat o motocicletă, dar o casă întreagă puteți livra ? Mă rog, conținutul unei case, de fapt, că doar n-am dus clădirea după mine, dar oricum – o casă de om, mai puțin ambalajul.

Câteva zile mai târziu, la ora 7.30 a venit un domn de la TNT cu o dubă. Am încărcat casa în dubă, pas cu pas, și-am pornit la drum. Câteva ore mai târziu, vă salutam din Brașov. A fost, pentru mine, cea mai specială livrare de vreodată.

(filmat cu Vico Marcus 4; mulțumesc, Brylu, pentru ajutor la editare)

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Tim   •  

    Super fain… sper ca nu te-a costat prea mult.

  2. Pingback: TNT identitate brand campanie testare servicii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu