Casa Natural

toate pozele sunt făcute cu Samsung Galaxy S

Când ieși din București spre Brașov, dacă faci un mic ocol pe șoseaua Pipera-Tunari, la numărul 48 se află magazinul Casa Natural.

În care cu mult interes m-am oprit zilele trecute, că de multă vreme mă amenința Maria c-o să vad eu ce chestii faine sunt pe-acolo.

Și sunt, pe cuvânt că sunt. Am găsit acolo tot felul de brânzeturi maturate, cu piper, cu chimen și de multe alte feluri. Am găsti o pastramă de oaie cum numai în Mărginimea Sibiului am mai mâncat. Mai sunt pe-acolo cârnați tăiați cu satârul (carnea nu se toacă la mașină, ci se mărunțește cu satârul). Am găsit un parizer țărănesc care mi-a amintit de copilărie, pentru că n-avea nimic în comun cu mizeriile care se vând azi prin magazine pe post de parizer. Mai sunt acolo și niște cârnați de vită în maț de oaie de care pur și simplu nu te saturi. Tot felul de minuni găsești pe-acolo.

Nu vă mai zic de prăjiturile de casă, care CHIAR sunt de casă (am mâncat niște cornulețe aproape la fel de bune ca cele pe care le face mama).

Mai au oamenii pe-acolo zacuscă, dulcețuri și tot felul de uleiuri (de exemplu, ulei de nucă sau ulei de mărar).

Și mai multe feluri de miere.

A, și am găsit o bere faină, fermentată natural, fără enzime – Bere Trei Stejari.

Mi-a plăcut tare mult magazinul – pe lângă faptul că produsele nu au conservanți sau alte mizerii chimice, e și amenajat foarte fain. Dar cel mai mult mi-a plăcut pasiunea cu care Florian, proprietarul Casei Natural, își prezintă marfa. Omul ăla pur și simplu iubește produsele pe care le vinde. Și bate țara în lung și în lat să găsească oameni care încă fac produse tradiționale și naturale. Adică pe bune, complet naturale.

A, era să uit de sucul de mere. Genial 🙂

Ăsta nu-i un post plătit. Pur și simplu mi-a plăcut foarte tare magazinul și am zis să vi-l recomand. Merită să faceți un drum pe-acolo, dacă sunteți în București.

Andrei Crivăț

6 Comments

 1. Agatha   •  

  salivez grav…. nici nu stiam ca exista… daca e cum spui… e rai 😀

 2. maria   •  

  Frumos 🙂

 3. Popescu   •  

  “Bacania Veche”, pazea 🙂 !

 4. maria   •  

  @Popescu nu suntem in competitie cu nici un alt magazin. 🙂 E loc pentru toata lumea. (cu atat mai putin cel mentionat de tine :D)

 5. Florian   •  

  Hei Andrei, cand mai ajungi pe la noi? 🙂

  • Andrei Crivat   •  

   cu prima ocazie cand ajung in bucuresti 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu