Amazeinroom

Acum vreun an descopeream farmecul senzațional al jocurilor de tip escape room, când am fost la The Dungeon (apropo, acum Dungeon are 2 jocuri și abia aștept să ajung iar la Cluj, să le testez pe ambele)

Așa cum abia aștept să ajung la București, unde niște prieteni au deschis Amazeinroom. Din ce-am citit și din ce mi-au povestit amici care au trecut pe-acolo, e foarte captivant și îți crește rău adrenalina

Și scenariul sună fain:

Dupa o explozie intr-un laborator de cercetare medicala, atmosfera a fost contaminata cu un virus care odata inhalat produce mutatii genetice si te transforma in zombie dupa o perioada mai indelungata de expunere. Asta este motivul pentru care omenirea este fortata sa se ascunda in adaposturi si sa astepte acolo pana cand contaminarea trece. Ca jucator ai ajuns in acest adapost si incerci sa te duci la nivele inferioare, unde pericolul este mult redus. Nefiind adapostul tau nu ai chei, nu stii cum sa deschizi usi, insa norocul este de partea ta! Cei care au facut acest adapost s-au gandit la situatia in care cineva necomtaminat gaseste adapostul si se foloseste de el lasand in urma indicii care te vor ajuta sa te salvezi.

Ca idee, cu cât sunt mai mulți oameni, cu atât e mai fain. Eu unul abia aștept să-l încerc cu prietenii mei bucureșteni.

Îi găsiți la ei pe site și pe pagina lor de facebook. Have fun!

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu