Hai să alegem și un webcam, dacă tot…

Prieteni,

Am trecut prin atâtea momente dificile împreună. De prin 2006, de când există blogul ăsta, mi-am împărtășit o mulțime de momente de îndoială cu voi. Și voi mereu ați fost acolo, ca o piatră tare de care să mă sprijin în clipele grele!

Și vă mulțumesc.

Dar nu asta e ideea. Iată, ne aflăm la un nou moment de cumpănă. Am nevoie să iau un webcam, care va fi folosit 99% pentru discuții pe skype cu oamenii mei din teritoriul UE, ca să zic așa. Ca idee de bază, eu nu mă pricep (nene, DELOC!) la camere din ăștia, de tineri, dar mi-aș fi dorit una care să se pună pe birou, nu pe monitor, că am un monitor prea mișto să-l încarc c-o cameră. Și aș mai fi vrut să fie Logitech și wireless Dar ori nu există, ori n-am știut eu să caut – n-am găsit. Așa că ne limităm la microfon – musai să aibă microfon.

Le-am găsit în schimb pe ăștia, așa că vă cer sfatul și vă rog să-mi spuneți: pe care s-o aleg? (linkuri afiliate, că nu dați de la voi)

  1. Microsoft LifeCam HD-3000 – nu mă dă pe spate în vreun fel nici rezoluția, nici nimica
  2. Logitech C270 – e cam același lucru cu aia de mai sus, doar că e Logitech (dar nu e wireless)
  3. Genius Widecam F100 – rezoluție mai bună decât cele anterioare, microfon stereo.

Diferențele de preț sunt prea mici ca să ne batem capul cu ele.

Ați folosit vreuna, ați recomanda vreuna?

Mulțumesc, cum bine ziceam

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Bogdan   •  

    Pentru convorbiri cu părinții folosesc camera integrată din laptop. Webcam-urile din păcate vor dispărea, acum avem smartphone-uri… Mi-ar trebui o cameră pentru filmări în timp ce ma joc, îmi poți recomanda ceva ? Doresc să aibă microfon ok și puțină calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu