A 10-a Gală

Am participat, săptămâna trecută, la invitația prietenilor de la Cosmote, la cea de-a 10-a Gală a Premiilor Media de Excelență.

De 10 ani, Amprenta organizează un cadru festiv în care fiecare instituție media din Cluj alege și premiază o personalizate marcantă, din orice domeniu. Spre exemplu, printre cei premiați anul acesta se numără chirurgul Teofil Lungu, viceprimarul Anna Horvath (prima femeie viceprimar în Cluj-Napoca), Ioana Borza (consilier local și Marketing Manager la Farmec), Aurel Tămaș. Și alții.

Gala Premiilor Media e un eveniment care a crescut frumos, de la an la an – iar ediția de anul ăsta s-a bucurat de-o organizare impecabilă. Și a fost prezentată de Alessandra Stoicescu (care, ca fapt divers, îi mult mai frumoasă în realitate decât la tv). Iar cel mai frumos, la Gala asta aniversară, mi s-a părut faptul că a fost foarte, foarte multă lume. I-am văzut în sală pe unii dintre cei mai cunoscuți oameni politici, oameni de afaceri, medici, polițiști, jurnaliști, artiști, scriitori ai orașului. Cum au spus cei de la Adevărul, până și bloggeri au fost pe-acolo 🙂 (adică Groparele, TVdece-ii și eu)

gala premiilor media 2

Mă gândesc că în următoarele 10 ediții, o să crească și mai mult. Felicitări, Amprenta. Și mulțumesc de invitație, Cosmote.

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu