Rețeta unui week-end perfect

#truestory

Ingrediente

  • 2 flăcăi faini, cu idei faine – Groparu și Ștefan Teișanu
  • o pensiune frumoasă într-un colț de lume – Pensiunea Dobra din Gârda de Sus
  • domnișoare, doamne și domni cât cuprinde: doamna și domnul Chinezu, doamna Marta, domnul Manafu, doamna și domnul Gaben, doamna și domnul Mihai “Ștefan Murgeanu” Pap, domnișoara Peschetta, domnul Petreanu, domnul Hădean cu domnița, domnul și doamna Eftimie, doamna Groparu, doamna Teișanu, doamna și domnul Ghizi, încă 2 doamne și 2 domni ale căror nume acest Crivăț n-a fost în stare să le rețină (da, așa-i de tăntălău)
  • opțional, un Crivăț, după gust

Ca garnitură, o gașcă mortală de prunci fantastici de vârste diferite, multă pădure, un ghețar, două peșteri, aer foarte curat, o zi de luni liberă și lipsă aproape totală a semnalului de telefon sau de internet. Plus o gazdă de excepție

Rețetă

Se pornește vineri dimineață din București către Gârda de Sus. Se înjură bine Valea Prahovei, se face o pauză la Brașov, la o pastramă de berbecuț alături de dl. Petcu, se pornește către Alba, se înjură maxim Primăria din Sebeș, se ia o amendă pentru viteză în pădurile dinainte de Abrud (lol, zic) și se ajunge pe noapte în Gârda de Sus, aproape ultimul din grup.

Se stă la povești în grup restrâns, despre copii și bloggeri și multe altele, până dimineața. Se doarme într-un pat adevărat, cu perne adevărate, nu ca alea de prin hoteluri – se doarme tun, zic.

Se trezește odihnit, se uimește Groparul un pic cu faptul că acum Crivățul poate face plimbări lungi pe jos fără să se plângă. Meritul Gimmy. Se povestește frumos tare cu Groparul respectiv despre viață, oameni, prieteni și bloggeri. Se distrează grupul cu un Crivăț cântând “vine rața”

Se merge la prânz într-o grotă de lângă Peștera lui Ionele. Se mănâncă plăcinte coapte pe lespede și balmoș. Se mănâncă prea multe plăcinte coapte pe lespede. Se merge la somn de frumusețe. Se trezește pe seară. Se regretă plăcintele de la prânz. Se face o plimbare nocturnă cu lumea. Se bagă în patul ăla fain, regretând în continuare plăcintele de la prânz.

Se trezește vioi. Se pleacă la Ghețarul Scărișoara. Se coboară în peșteră pe 270 de trepte abrupte. Se uimește iar Groparul, folosind un Crivăț care urcă cele 270 de trepte înapoi fără să se plângă și fără să se oprească pentru pauze. Chiar și Crivăț se uimește astfel. Foarte tare, chiar. Meritul Gimmy din nou.

Se merge la prânz. Se stă la povești tare faine despre oameni, viață, prieteni și bloggeri cu domnu’ Gaben. Se mănâncă porumb la grătar. Se stabilește în comun acord și deplină întelegere cu domnii Groparu și Gaben că așa arată o duminică perfectă.

Se râde, se veselește, se face luni și se pleacă acasă.

Dap. Așa arată un week-end perfect.

 

 

Andrei Crivăț

3 Comments

  1. Nebunia   •  

    Chiar ca weekend perfect, te invidiem ca noi nu putem face rost de toate ingredientele 🙂 tre’sa asteptam viitorul Summer Camp si sa speram ca atunci nu avem alte treburi 😀 numai asa dam noi de un astfel de weekend….

  2. Pingback: Un weekend la Gîrda de Sus | M A N A F U *

  3. Pingback: incă o datorie… Pogorârea în offline. Publicitate cu forța! » Gaben.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu