Tombolă pentru o viață

alex_sanaCu ceva vreme în urmă, am organizat un eveniment umanitar care se numea Clătite pentru o viață.

Acum 2 zile, Adi vă povestea de Alexandru. Alex are 3 ani și 4 luni, și o boală grea – NEUROBLASTOM, o tumoare care nu poate fi operată. Detalii găsiți pe site-ul făcut de tatăl său.

Singura șansă a lui Alexandru este tratament într-o clinică din străinătate. Pentru asta, are nevoie de bani. Mulți bani. De care familia lui nu poate face rost singură. Și noi am vrea să-l ajutăm, după măruntele noastre puteri, în speranța că-i vom sensibiliza și pe alții, mult mai potenți ca noi.

În sprijinul lui Alexandru, noi o să organizăm vineri, la Irish & Music Pub, o tombolă. O “Tombolă pentru o viață”. Biletele de tombolă vor costa 5 lei. Cu ele veți putea câștiga diverse premii: vor fi un număr de bilete (nu știm încă exact câte) cu 2 beri gratuite, vor fi câteva mâncăruri speciale gătite de Adi Hădean (speciale, adică nu fac parte din meniul obișnuit al Pub-ului) și alte câteva lucruri.

Încă nu știu care va fi marele premiu al tombolei. Irish & Music Pub o să ofere o ladă de Ursus gratis, dar la acest lucru eu aș vrea să adaug și altele. Poate donații de la voi. Eu, de exemplu, voi dona niște cărți. Sunt convins că și alții vor dona și astfel până vineri o să avem un premiu măricel. (dacă vă interesează să donați obiecte pentru acest premiu, lăsați un comentariu)

Sperăm să aducem trupa de stand-up Comedica, să țină un show, sperăm să avem și alte surprize.

Toți banii strânși din vânzarea de bilete de tombolă vor fi donați familiei lui Alexandru. Sper sincer să veniți cât mai mulți, pentru o seară pe care o petrecem în sprijinul unui copil pe care l-am putea ajuta să trăiască. Sper să nu fie nimeni indiferent.

Vă așteptăm, așadar, vineri seara, de la ora 21.00 20.00, la Pub. Vă rog să nu lipsiți.

PS: pentru cei care vor să-l ajute pe Alexandru dar nu pot veni vineri, iată conturile unde puteți face donații:

RON : RO31 INGB 0000 9999 0019 3771
EUR : RO85 INGB 0000 9999 0155 2157
ING BANK CLUJ NAPOCA SUCURSALA MARASTI
POSESOR CONT TATA: BRISC CLAUDIU MARIUS

Telefon Contact :

Tata (Claudiu):0744/538256
Mama (Ioana):0740/523918

Andrei Crivăț

11 Comments

  1. Calin Biris   •  

    Felicitari pentru initiativa !

  2. puiu   •  

    Subscriu! Ma bucur sa vad oameni cu suflet in jurul meu!

  3. Stefy   •  

    si eu am scris despre el, mi-e ruda prin alianta…si mi se rupe inima…
    alex e minunat…si…nu pot sa cred, si nu merita o astfel de soarta…am dat si pe twitter…si mnah nush…Dumnezeu sa-l ajute 🙁

  4. Pingback: SteluÅ£ele de mare. Alexandru Damian, Îngerul care i-a rupt sufletul lui Adi Hădean « Isabellelorelai’s Weblog

  5. artistu   •  

    Gata maestre! De ajuns vineri nu pot ajunge, insa i-am bata si eu in cont 10 RON. Sper sa mai faca la fel ca mine si alti bloggeri si sa ii oferim copilului astuia o sansa la ZAMBET! 😉

  6. Bogdan Epureanu   •  

    Superba initiativa, iar daca as fi din Bucuresti m-as baga si eu sa va ajut. Felicitari si mult success; de asemenea sanatate lui Alex!

  7. Bogdan Epureanu   •  

    Uite inca ceva… acum am intrat pe site si am vazut ca se poate dona si prin paypal (lucru pe care l-am facut si eu deja); deci daca nu sunteti din Bucuresti si nu aveti timp sa ajungeti pe la banca, dar aveti un cont de Payppal puteti apela si la aceasta solutie.

  8. Pingback: Tombolă pentru o viață – update at Jurnal de noapte

  9. Pingback: Mihnea MăruÅ£ă » Blog Archive » FaceÅ£i o minune: salvaÅ£i-l pe Alex!

  10. karla   •  

    Va rog din suflet,este ultimu meu strigat de ajutor,de ce ?pentru ca nu mai pot,am obosit,in sufletul meu este o lupta mult prea grea ,ma doare sa-l vad pe nepotelul meu cum se chinuie si cum nimeni nu-l ajuta,mai are nevoie de 400 ron si nu mai am la cine sa apelez,e mult prea greu,am doar 20 de ani,de ce Dumnezeu ma pune sa trec prin astfel de incercari,nu stiu,si daca nu voi face rost de bani,tot el sa ma ierte dar eu fara copilul asta nu mai vreau sa mai traiesc,de o luna de zile ma tot chinui si bat la porti,am ajuns pe ultima suta de metri,mai am termen pana luni sa strang bani,daca nu ,el trebui sa-si intrerupa tratamentul si moare,Cristi are o tumoare cancerigena numita NEFROBLASTOM ,a fost operat,dar acuma este sub tratament,si nu mai avem bani sa continuam,chiar nu mai stiu ce sa fac ,unde sa merg,pana luni,e putin timp,si de accea va cer dvs un imprumut de 400 de ron,o sa fac curat zi si noapte,o sa calc,sa spal,matur si pe strada ca sa va dau banii inapoi,dar nu ma lasati,ajutati-ma va rog din inima,semnez si contract,o sa lucrez ca voluntar pentru dvs,o sa-i invat pe micuti limba engleza,jocurii orice,spuneti dvs,dar ajutati-ma ,eu fara acest copil,nu pot si nu mai vreau sa traiesc contul meu este
    In banca ING Sucursala Timisoara RON RO28INGB0000999901311750 sau pentru scrisori medicale si acte va rog ,vi le trimit,dar ajutati-ma!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu