Recunoastere oficiala

Darius, copilu’ minune, (cel cu “hartia va fi roz“) a inventat cu ceva vreme in urma conceptul de ‘emoticoncert‘. Am fost fascinat atunci de ideea lui, pentru ca e o dovada pura de creativitate si de imaginatie.

Dar si cei de la Yahoo au fost, pesemne, la fel de fascinati. Astfel incat, dupa ce Darius si-a postat emoticoncertul pe blogul Yahoo! Messenger, a fost cautat de cineva de-acolo, care i-a propus sa insereze o functie de ’emoticoncert’ in viitoarele variante de messenger.

Mai multe detalii va da Darius in curand, pe JEG (Jurnal Editorialistic de Groza), pana atunci va invit sa revedeti primul emoticoncert din istorie

Andrei Crivăț

6 Comments

  1. Denisa   •  

    Pot să zic doar atât: =D> [adică aplauze]
    Bravo!

  2. bag_picioarele   •  

    de ceva vreme ii tot urmaresc evolutzia lui nenea Darius (nu, nu’s un scouter sau cine shtie ce mama lor, doar un fan, cred :-?). sincer, ma asteptam sa ajunga aici (“aici” insemnand colo sus..nu in ceruri muica, mai sus, unde sa il vada tata lumea si sa il planga de fericire Romania)

    brava neica, am sa o rog pe bunica sa te puna in pomelnicele ei (la vii, clar), sa itzi mearga tot asha …ba nu, mai ghine chiar 😀

  3. Pingback: Despre Emoticoncert si Yahoo! in presa locala at Jurnal de noapte

  4. Pingback: Jurnalul Editorialistic de Groza » Emoticoncert 2 ÅŸi 3.

  5. Pingback: Chapeau^2: Emoticoncert | The Sebastian Buhai Blog

  6. Pingback: Moartea unei amintiri | Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu