Zvon: schimbare de acÅ£ionar la Foaia Transilvană ?

După ce Mihai a anunÅ£at că Foaia Transilvană va deveni cotidian, au apărut astăzi zvonuri – pe care vă rog să le trataÅ£i ca atare, ÅŸi nu ca pe informaÅ£ii – că transformarea va fi făcută de noul acÅ£ionar, nimeni altul decât RareÅŸ Bogdan, acÅ£ionar la Ziua de Cluj.

Zvonul zice că RareÅŸ a cumpărat 50% – respectiv jumătatea lui Cornel Nistorescu – din părÅ£ile sociale ale săptămânalului.

LATER EDIT: RareÅŸ, la telefon, nici nu confirmă, nici nu infirmă acest zvon. În schimb, pe blogul său combate vehement un alt zvon al zilei, anume că Ziua de Cluj s-ar închide

LATER EDIT 2: Rareș infirmă mai jos, dar și pe blogul său (între timp, postul cu pricina a fost șters, dar comentariul de mai jos rămâne), că ar fi cumpărat, spunând că zvonurile sunt 100% false. Eu spun doar că fum fără foc se întâmplă foarte, foarte rar.

Andrei Crivăț

6 Comments

 1. Pingback: » Din presă Vasile RacoviÅ£an: în alb ÅŸi negru

 2. space   •  

  De unde acest zvon?

 3. Andrei Crivat   •  

  @space: din surse de mare incredere, care doresc sa-si pastreze anonimatul, fireste 🙂

 4. rares   •  

  Andrei, nu am cumparat nimic, nici macar 1% din Foaia lui Danciu si Nistorescu. De ce as cumpara? Am alaturi de niste adevarati colaboratori si prieteni cel mai bun ziar din Cluj la aceasta ora, ZIUA de Cluj. Nu am nici cel mai mic motiv sa cumpar nimic din institutiile media clujene. Daca as cumpara ceva de pe piata, asa cum arata ea acum, as cumpara poate Clujeanul. Acolo as fi convins ca nici eu, nici Sorin, care ar veni cu marea majoritate a finantarii, nu am pierde! Dar sarbul nu vinde! Singurele institutii media de pe piata noastra locala, care aduc bani adevarati la ora asta sunt Clujeanul si ZIUA de Cluj! Restul cum ar fi Faclia, Szabadsag, PaprikaRadio si Monitorul isi scot salariile si lucru extrem de important, nu pierd! Restul titlurilor, daca nu ar fi finantate s-ar inchide maine. Oricum nu e o critica asta, e o doar o simpla stare de fapt, din pacate. Bine ca exista inca si finantatorii. Fara ei. poate piata de presa din Cluj ar devenii prea ‘vectoriala’! Repet, nu am cumparat nimic si nu se inchide nimic! Numai bine.

 5. Andrei Crivat   •  

  Rares, eu am spus foarte clar ca e un zvon. Dupa cum bine stii, n-a aparut din capul meu, si banuiesc ca ai fost sunat si de altii si intrebat daca si ce-i adevarat – deci a circulat binisor acest zvon. Dar am mentionat clar ca NU E O INFORMATIE. Nici dupa infirmarea ta, n-am insistat – am mentionat clar ca tu ai negat totul. deci nu vad care e problema si de ce discutam atat de mult despre un zvon, prezentat ca zvon si infirmat deja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu