Viitorul rețelelor sociale

Se vorbește deja de-o vreme despre moartea rețelelor sociale și despre ce va veni după ele.

După cum spune și filosoful, toate trece. Așa cum s-au dus myspace, mIRC-ul, Hi5-ul și altele, tot așa vor trece și facebook și twitter. Ba în România chiar s-a spus insistent, anul trecut, că twitter e deja pe moarte și nici facebook nu mai e ce-a fost.

Și cumva, e absolut firesc să fie așa. Până și filosoful a spus: toate trece!

Dar nimeni nu știe ce va veni după ele.

Nimeni, în afară de mine, care am avut ocazia să aflu accidental, așa cum se află toate marile secrete. Și vă spun și vouă.

Adevăratul viitor al rețelelor de socializare constă (după cum a spus cândva un blogger celebru) în “nișarea pe mai multe nișe“. Și cea mai de succes dintre ele, printre români, va fi asta:

noul facebook

PS: pe cuvânt că știu să fac acordul între toate și a trece. pe cuvânt! doar glumeam mai sus…

 

Andrei Crivăț

3 Comments

 1. alina   •  

  nu stiu ce va aparea, dar cel care va veni cu ideea se va imbogati sigur

 2. Iulian M.   •  

  Pai cum moare o retea, se naste alta… intrebarea cea mare e: Cat timp vor mai fi gratuite retelele sociale? Deja Facebook-ul se duce pe apa sambetei din cauza limitarilor impuse utilizatorilor care nu cumpara promovarea postarilor. Nu-i mai satura nici Dumnezeu, nici Satana.
  G+ -ul vine in forta din spate.

  • Yamasha   •  

   Vine din parti… se chinuieste de 3 ani sa iasa in fata G+…

 3. Ramona   •  

  Cat de curand si Facebook se va duce “la fund”. Avand in vedere ca au limitat ca numarul de posturi sa fie vizibile doar pentru 1% dintre utilizatori sunt convinsa ca nu v-a trece multa vreme pana cand va aparea alta retea de socializare care sa intreaca Facebook. Este evident ca intentia lor este sa scoata cat mai multi bani din reclame, lucru care deranjeaza pe toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu