Un milion de cărți

okianAcum 2 zile s-a relansat Okian.ro, cea mai mare librărie online din România. Cu peste un milion de titluri (toate în limba engleză), Okian.ro este fața online a companiei Prems Librexim, unic reprezentat în România al editurii Longman (la rândul ei parte din cel mai mare grup editorial din lume, Pearson Education)

În mare, pe Okian.ro o să găsiți carte profesională, educațională și beletristică de la peste 12.000 de edituri din întreaga lume. Practic, veți găsi orice carte există pe un site din străinătate, doar că va fi mult mai ușor s-o comandați (și evident, s-o primiți).

Termenul de livrare diferă: cărțile care sunt pe stoc la editurile și distribuitorii din Marea Britanie ajung în 2-4 săptămâni, cele care nu sunt pe stoc ajung în 5-6 săptămâni. Oricum, toate comenzile sunt confirmate telefonic în maxim 2 zile, și atunci o să aflați și cât durează să primiți cărțile. Transportul se face prin curier, poștă sau ramburs (prețurile, evident, diferă), iar plata se face prin ramburs, ordin de plată, cu cardul sau cash, în magazinele din (deocamdată) București și Brașov.

Pe mine m-a dat un pic pe spate rubrica Food & Drinks, pentru că au peste 8.500 de titluri 🙂

Dacă vreți să vă comandați cărți de la ei, folosiți următorul cod:

OKIAN-PI4AJ-CRIVAT

cu care aveți o reducere de 10% (pentru primii 15 cumpărători care-l introduc). Dacă se termină, mai cereți, că mai am 🙂

Ca să folosiți cuponul de reducere, procedați în felul următor: vă alegeți cărțile, le adăugați în coș și acolo aveți o căsuță “cupon de reducere” unde introduceți codul de mai sus, după care o să vedeți valoarea comenzii cu discount-ul aplicat.

cupon

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Pingback: Preluare comunicat si reactii post-lansare « blog.okian.ro

  2. gabitz   •  

    Buna! Am folosit si eu codul tau de reducere pentru o comanda pe Okian.ro! Iti multumesc mult!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu