Trei anunțuri

1. Microsoft România a lansat ieri un concurs la finalul căruia poți câștiga un HTC Mozart (cu Windows Phone 7). Participarea la concurs e foarte simplă: pe pagina lor de facebook, vor pune întrebări, de 3 ori pe zi, cu mai multe variante de răspuns. Iar participanții trebuie să aleagă varianta corectă, având la dispoziție o oră pentru asta. Concursul durează până pe 8 aprilie, iar câștigătorul va fi anunțat pe 15 aprilie. Detaliile sunt aici.

2. Au început înscrierile la PR Beta, prima conferință regională despre Relațiile Publice în context web 2.0. PR Beta aduce față în față oameni de PR din companii și agenții, bloggeri și jurnaliști. La conferință se va vorbi despre campanii de succes aplicate în online, categorii de bloggeri care pot fi integrați în campanii de promovare, campanii lansate de bloggeri, importanța comunicării cu presa online și cu bloggerii din domeniu și o mulțime de alte teme de interes. Vă mai spun doar că lista de speakeri e impresionantă – desigur, dacă facem abstracție de faptul că apar și eu pe-acolo. 🙂

A, și până pe 10 aprilie există un discount. Deci nu-l ratați 🙂
Vă puteți înscrie aici

3. Cosmin Tudoran – îl știți, ca$$alocul ăla mai solid 🙂 – și-a făcut, în sfârșit, blog. Pe care bloghează, man. Io zic să-l citim, din câte știu îi place viața ghie club, cand e cu prekinii lui.

Andrei Crivăț

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu