Sumarul unei săptămâni zbuciumate

Da’ ce zic eu o săptămână, c-au fost chiar vreo 10 zile în care am fost rupt de online. 10 zile în care, printre multe altele:

– am descoperit că Brylu știe să pună lucrurile într-o lumină lămuritoare mult mai bine decât știu eu, de exemplu.

– am descoperit că pot fi foarte prost. Și că poți să ai o zi extrem de proastă, să zicem cea mai proastă din ultimul an sau din ultimii ani, chiar, imediat după ce-ai avut o zi senzațională. it’s just random shit.

– am văzut The Amazing Spider Man. Mi-a plăcut, deși am o ușoară senzație că vor să-i aplice rețeta de la The Dark Knight. Adică să dea o tentă serioasă, umană, dramatică unei povești de comic books. Da’ ce știu io despre filme…

– Am fost la un super concert al lui dr. Make. Mi-a plăcut la fel de mult ca și celelalte concerte ale lui la care am fost. Doar că de data asta am auzit-o, pentru prima oară, pe Daniela. Care cântă (și credeți-mă, mă feresc de cuvinte mari) absolut senzațional. În câțiva ani, vom face coadă la bilete la concertele ei. Părerea mea.

– Tot la capitolul muzică – am avut pentru prima oară ocazia să-l ascult pe Vlad Dulea (și trupa lui, Atelier) cântând. Cam o noapte întreagă. Mi-au plăcut atât de mult că mă gândesc deja să-i combin într-un fel sau altul cu Make și cu Daniela și să-i aduc să cânte la Cluj.

– – am fost la o super bătaie cu apă. La Roaba de Cultură din Herăstrău. Organizată de Green Revolution și Delivering Life. N-am bănuit că poate fi atât de distractiv. Eu și fratele Cismaru ne-am dus cu scule profesioniste, luate de la Piața Crângași. “Vrăjmașii”, însă, au luptat cu sticle de apă. Nu există ceva mai reconfortant într-o zi caniculară. Poate facem și la Cluj.

– am fost la o nuntă de copii frumoși – Simona și Lucian. O nuntă foarte, foarte frumoasă. Mă rog, știrea aici e “am fost la o nuntă” (în loc să fiu la Viena, #pourlesconnaisseurs) 🙂

– am descoperit că, pe măsură ce îmbătrânesc, mai lung îmi pare drumul Cluj – București. Sau invers.

– am descoperit că Ciops are idei foarte asemănătoare cu ale mele în materie de online. Și că prietenei lui s-ar putea să-i placă muzica lăutărească, motiv pentru care s-ar putea s-o îndrăgesc. 🙂

– m-am gândit că există niște oameni pe care-i întreb prea des “ce mai faci ?”. Și niște oameni pe care-i întreb prea rar. Și că ar fi isteț să fac o rocadă.

– am fost în câteva locuri faine: Lacrimi și Sfinți, Escargot, Beer O’Clock. O să vi le povestesc, altă dată 🙂

Or mai fi fost, da’ de la o vârstă…

Mno, vedeți cât de mult am muncit zilele astea ? Vedeți ?!

 

Andrei Crivăț

2 Comments

  1. Racnetul Hambarului   •  

    Din toate, ma atrage Clujul in prezentarea ta. Am stat pe-acolo vreo 2 ani de zile, in timp ce eram detasat cu ziarul nostru, si, in timp ce faceam reportaje pentru Racnetul Hambarului, am trait cateva experiente speciale pentru mine. Clujencele sunt altfel de material, au penele mai lucioase, gatul golas mai lung, pulpitele mai rotunde (n.r. – prima reactie cand le-am vazut a fost sa cred ca am ajuns la Rio, Brazilia e cu noi, vorba ta, #pourlesconnaisseurs). Ele sunt gaturile golase originale, nu incercarile din CT, B, BV sau alte orase. In Cluj sunt cele mai bune gaini, pentu oua, pentru pene, pentru pulpe, pentru ce vrei tu. Pacat ca nu mai pot sa ma bucur de “noptile linistite” din Cluj. Acum, fiind reporter de razboi, singurele care ma tin in viata sunt amintirile..si colectia de pene! Long live NAKED NECKS CHICKENS from Cluj!!! 4LIFE!!! PS. Observ ca ai o viata plina, tine-o plina-ochi mereu, este medicamentul suprem! Mai bun decat croncaneala zilnica din Hambar!

  2. Pingback: Wet & fun |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu