Replicile săptămânii 15

De fapt, strânse în mai multe săptămâni, și sunt replici care mi-au apărut întâmplător în față, că n-am prea avut timp să caut. Da’ sper să vă placă.

  • Bănuiesc de ceva vreme că nu ÅŸtiu cum ÅŸi cui să cer ajutor. De nici un fel. Era un banc cum că Moise a rătăcit 40 de ani în deÅŸert pentru că era bărbat ÅŸi i-a fost jenă să întrebe pe unde e drumul. I can relate. Sunt în stare să caut la pas prin tot Palatul Parlamentului o sală anume, numai nevoită să nu fiu să întreb unde e. (Sagesse)
  • “Cianura înseamnă viață.” Asta am citit pe unul dintre fluturașii distribuiți de compania care vrea să exploateze aurul de la Roșia Montană. Este, trebuie să recunoașteti, o sintagmă care l-ar fi lăsat visător chiar și pe Goebbels. (Dragoș Bucurenci)
  • Gregoar ecrivain, acest patapievici al fotbalului (Mircea Badea la Antena 3)
  • Steaua în Ligă este aÅŸa cum prind eu câte un rol în filme americane, în care duc tava (Florin Calinescu, via http://catalink-mediablog.blogspot.com/)
  • Simțindu-mă orfan de reprezentare, caut președinte propriu; eventual, dacă găsesc mai mulți simpatizanți ai aceluiași om, ne tragem și noi un președinte privat. (Victor Ciutacu)

Replica funny a săptămânii

_________________________________________
Blogvertising: congelator

Andrei Crivăț

1 Comment

  1. Pingback: Link, love, title | de ce? blog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Aboneaza-te la comentarii. Poti sa te abonezi si fara sa lasi un comentariu